Resultaat 1–12 van de 83 resultaten wordt getoond

Producten voor het gemakkelijk en snel maken van osmose water, bij regelmatig vervangen van de filters zorg je voor zeer zuiver osmosewater voor het aanvullen van verdampt water of voor het aanmaken van zoutwater door het toevoegen van een goed zeezout
Lees onder aan de pagina meer informatie


We raden aan om het papier voorfilter (sediment filter) en het koolstof filter (Kool patroon) minimaal 1x per jaar te vervangen. Het filter met de hars erin is afhankelijk van de TDS waarde van het osmosewater. Als deze boven de 3-6ppm is moet het hars vervangen worden. Eerder mag natuurlijk ook, bv als deze geen 0ppm meer is.
Is het hars na snel verzadigt, dan is hoogst waarschijnlijk het membraan aan vervanging toe, deze laat dan te veel stoffen door, welke het hars weer opneemt. Hierdoor is het snel verzadigt. 
Om de conditie van het membraan in goede staat te houden, mag deze nooit droog komen te staan. Dit kan je realiseren door kraantjes in de slangen de plaatsen en na gebruik deze te sluiten.
Het spoelen van het membraan moet ook minimaal 1x per maand plaats vinden, dit kan je doen door de restrictor (witte plastic verdikking) welke in de slang zit van het 'vuile' afval water te verwijderen en het water voor 10 minuten te laten stromen. Na het spoelen, plaats je de restrictor weer terug en is het osmoseapparaat weer klaar en schoon voor gebruik.

Privacy

Bekijk uw instellingen of onze privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen

AVG toestemming

Privacygegevens beheren

Hiermee staat u gebruik van social media en onze chat-dienst toe.

Toon details

Hierbij worden Google Analytics en Hotjar ingeschakeld. We gebruiken deze tools om uw bezoek (anoniem!) te analyseren en verbeteren. Hartelijk dank voor uw medewerking!

Toon details
Alle instellingen wissen Gewist!