Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Powerfilters van diverse merken, deze zorgen voor extra filtering van het water. Een powerfilter verwijdert vuil uit het water waarvan u niet wist dat het aanwezig was.
Lees onder aan de pagina meer informatie


Een power filter is een van de grondbeginselen van de DSR-methode. Het is slechts een naam voor een sterke pomp met filterwol op de inlaat. Het verwijdert vervelende kleine deeltjes en vertroebelingen uit het water, waardoor wordt voorkomen dat afval zich in een gebied met lage stroming nestelt.
Het is essentieel om een ​​optimale stroming te beheren (niet noodzakelijk sterk), om het vuil in suspensie te houden, zodat het kan worden opgevangen door het powerfliter. Een optimaal werkend powerfilter kan een kristal helder resultaat opleveren, zonder extra filtermedia.
Een powerfilter heeft een krachtige pomp nodig. Minimum is vereiste capaciteit: - 1000l / h voor tanks tot 200l - 2400-3000l / h voor tanks tot 1000l

Privacy

Bekijk uw instellingen of onze privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen

AVG toestemming

Privacygegevens beheren

Hiermee staat u gebruik van social media en onze chat-dienst toe.

Toon details

Hierbij worden Google Analytics en Hotjar ingeschakeld. We gebruiken deze tools om uw bezoek (anoniem!) te analyseren en verbeteren. Hartelijk dank voor uw medewerking!

Toon details
Alle instellingen wissen Gewist!