Resultaat 1–12 van de 914 resultaten wordt getoond

Bij het houden van een zoetwater aquarium of zeeaquarium zijn verschillende soorten techniek nodig. Zoals zoals opvoerpompen, aquarium verwarming, computers, waterwaarden meetsystemen etc.
Lees onder aan de pagina meer informatie

Eiwitafschuimers

Vertex Alpha 170

835,00

Eiwitafschuimers

Tunze 9012 DOC Skimmer

285,00

Eiwitafschuimers

Deltec MC 500

375,00

Eiwitafschuimers

NYOS Quantum 120

344,00

Eiwitafschuimers

NYOS Quantum 160

445,00

Eiwitafschuimers

NYOS Quantum 220

635,00

Eiwitafschuimers

Deltec 600i eiwitafschuimer

349,00
419,95

Eiwitafschuimers

Deltec Skimmer 1500i

559,00

Bij het houden van een zoetwater aquarium of zeeaquarium zijn verschillende soorten techniek nodig.

Wij hebben vele verschillende soorten Aquarium Pompen zoals aquarium opvoerpomp, stromingspomp, doseerpompaquarium luchtpomp en powerfilters.

Eiwitafschuimers voor het verwijderen van vervuilingen zoals oa metaaldeeltjes en fosfaten uit het water.

Osmose apparaten / osmose bijvul systemen voor het zelf aankunnen maken van osmosewater welke je bebruik om het verdampte water aan te vullen en voor het aanmaken van zeewater.

Complete systemen welke bepaalde waterwaarden automatisch meten en eventueel ook tekorten kunnen aanvullen.

Computer system voor het automatisch uit laten voeren van handelingen, bijvoorbeeld het automatisch uitschakelen van een opvoerpomp als er een lekkage wordt gedetecteerd of het versturen van waarschuwingen.

Niet te vergeten de aquarium verlichting welke in T5 buizenhet moderne LED of zelfs een combinatie van beide in de vorm van een aquarium hybride lamp beschikbaar zijn, hierdoor worden de koralen voorzien van het licht welke ze nodig hebben.

Aquarium koeling in de vorm van een aquarium koeler / aquarium chiller welke ideaal zijn voor in de warme zomers of aquarium ventilator.
Natuurlijk is er ook een aquarium verwarming nodig het water van de vissen en koralen op de ideale temperatuur te houden (tussen de 22-26graden).

Houd me op de hoogte Laat je e-mailadres achter en we sturen je een bericht wanneer dit product weer op voorraad is. We gebruiken dit e-mailadres uitsluitend en eenmalig om je te informeren. No spam!