-23.62%

Vertex Somatic 60S Eiwitafschuimer

Vertex Somatic 60S Eiwitafschuimer voor zeewater aquarium tot 230 liter (beperkte voorraad)

Normale prijs: € 235,00

Special Price € 179,50

Details

Vertex Somatic 60S Skimmer voor zeewater aquarium tot 230 liter

De Somatic 60S Internal Protein Skimmer kan op elk type zoutwateraquarium worden gebruikt en is speciaal ontworpen voor gebruik met het Somatic 60 Filtration System.

Veel eiwitafschuimers kunnen het dubbele zijn van de prijs, maar hebben slechts de helft van de functies. Somatic heeft een budgetvriendelijke skimmer ontwikkeld die u niet teleurgesteld laat. Veel van de kleine functies die alleen op high-end skimmers voorkomen, zijn opgenomen in de 60S Space Saving Skimmer. Van lasergegraveerde markeringen op de wigbuis tot gepolijste en volledig gelaste naden rondom. De geïntegreerde geluiddemper zit in de bovenkant van de wigpijp en houdt hem beschermd en uit de weg voor onderhoud rond de opvangbak. De geluiddemper heeft ook een nippel die kan worden aangesloten op CO2 scrubbers of andere accessoires.

De custom Sicce pomp is speciaal ontworpen voor Somatic skimmers, volgens hun specificaties. Het ontwerp van de waaier en venturi van de pomp zuigt grote hoeveelheden water en lucht op, mengt ze en duwt ze omhoog naar de dispersie-bellenplaat. De bubbelplaat vermindert de turbulentie aanzienlijk, terwijl de vorm van het wijnlichaam van de skimmer helpt bij het verwijderen van verdere verstoring van bubbels die ze naar de nek leiden en een naadloze overgang naar de opvangbeker maken, waardoor skimmate van hoge kwaliteit ontstaat.


Skimmer Specificaties
Lichaamsdiameter - 15,2cm (6 ")
Nekgrootte - 8,9 cm (3,5 ")
Voetafdruk: 22,8 x 22,8 cm (9 "x 9")
Hoogte: 57 cm (22,5 ")
Aanbevolen waterhoogte: 15-23 cm (6 "-9")
Aanbevolen carterdiepte - 15-23 cm (6 "-9")

Deze budgetvriendelijke skimmer is verre van lage kwaliteit. De Sicce-aangedreven skimmer heeft een op maat gemaakte pomp die is ontworpen voor Somatic skimmers die tonnen lucht en water opzuigen, waardoor het een perfecte mix is voor skimming, terwijl de geïntegreerde wigpijp-demper de skimmer super stil houdt.

Filtratiebehandeling
Goed gevulde tank - Nominaal tot 190 liter (50 gallons)
Medium gevulde tank - nominaal tot 250 liter (65 gallons)
Lichtgevulde tank - Nominaal tot 300 liter (80 gallon)
Aanbevolen voor tanks tot 230 liter

Kenmerken
Op maat gefreesde grondplaat - Verhoogt het reactiekamer volume
Bubble Plate - vermindert turbulentie
Titanium schroeven
Ruimtebesparend ontwerp
Gepolijste randen rondom
Lasergegraveerde wigpijp
Geïntegreerde demper met wigpijp
Aangepaste Sicce / somatische pomp
Makkelijk schoon te maken venturi
Collectie Cup Drain
O-ringverbinding voor opvangbeker
Rubberen voetjes verminderen ruis

Pomp specificaties:
Air Draw - 400-600 liter / uur
Stroomverbruik - 23W
Spanning - 230V
Snoerlengte - 1,8m

Extra informatie
Fabrikant Vertex Somatic

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.