Vertex Puratek de Luxe 100 - 380 liter per dag - opbrengst 1:1

Osmose apparaat produceert 380 liter osmosewater per dag
€ 390,00
Details

Vertex Puratek de Luxe 100 - 380 liter osmose water per dag - opbrengst 1:1

Vertex deLuxe osmoseapparaten behoren tot de milieuvriendelijkste op de markt! Super Professioneel Omgekeerde Osmose apparaat met een opbrengst van 360 liter per dag en een ongeevenaard resultaat van 1 liter gezuiverd water op 1,5 liter afvalwater (afhankelijk van watertemperatuur en waterdruk). De meeste osmoseapparaten bieden 1 liter gezuiverd water tegen 4 liter afvalwater dus u kunt uw waterbesparing snel uitrekenen.

Voorzieningen: 1 groot filterhuis met sediment patroon, 1 groot filterhuis met koolstof patroon, 1 groot filterhuis met DI-filter (verwijdert oa silicaat, fosfaat en nitraat, DI heeft een bredere werking dan een silicaat filter), 1 osmose huis, 1 oliegevulde drukmeter, 1 stromingsbegrenzer teneinde de juiste waterverhoudingen te verkrijgen, 1 boosterpomp voor hoge druk en daarmee optimale waterkwaliteit, 1 TDS meter om de waterkwaliteit af te lezen, 1 micro controller om o.a. automatische schoonspoeling van het membraan te regelen.

Het membraan is van het merk "Pentair" en van topklasse kwaliteit met een terughouding van minimaal 95%. Een metalen bevestingsplaat om het apparaat aan de muur te bevestigen, een kunststof sleutel om de filterhuizen los te draaien, osmoseslangen om het aan te sluiten en een waterkraan aansluiting met 3/4" draad worden meegeleverd. Ten slotte wordt het apparaat geleverd met een magneetventiel wat aangesloten kan worden op een niveauregeling (niet meegeleverd).

EXCLUSIEVE FUNCTIES

*~ 1:1 Schoon-/Afvalwater verhouding (watertemperatuur afhankelijk)
* Volledig geautomatiseerde waterbeheer
* Professionele digitale TDS meter
* Makkelijk om de precisie olie-gevulde manometer te bekijken
* Automatisch backflush voorkomt TDS creep
* High-pressure elektronische uitschakeling voor bij reservoir gebruik
* Hoog rendement booster pomp.

 TECHNISCHE GEGEVENS

* Footprint 38 cm x 20,3 cm
* Hoogte 45,7 cm
* Pentair TLC-100 GPD membraan
* 5 µ polypropyleen sedimentfilter
* 0.5 µ Carbonfilter
* High capacity resin DI filter (verwijdering oa silicaat, fosfaat en nitraat, DI heeft een bredere werking dan een silicaat filter)
* Vertex™ HP-100 booster pump
* ¼" push-connect fittingen
* Inclusief container sleutel en alle installatie-adapters en fittingen

Extra informatie
Fabrikant Vertex

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten
Osmosekraantje Osmosekraantje
€ 4,99