Vertex Puratek 100 +DI - 380 liter per etmaal

Osmose apparaat met een productie van 380 liter osmose water per dag met DI filter
€ 205,00
Details

Vertex Puratek 100 +Di filter - 380 liter osmosewater per dag - opbrengst 1:2,5

Professioneel Omgekeerde Osmose apparaat met een opbrengst van 360 liter per etmaal en een super resultaat van 1 liter gezuiverd water op 2,5 liter afvalwater (afhankelijk van watertemperatuur en waterdruk).

Wordt geleverd met: 1 groot filterhuis (10") met sediment patroon, 1 groot filterhuis (10") met koolstof patroon, 1 osmose huis, 1 di-filter (10"), 1 oliegevulde drukmeter, 1 stromingsbegrenzer (met handmatige membraanspoeling) om automatisch de juiste waterverhoudingen te verkrijgen.

Het membraan is van het top merk "Pentair" en van topklasse kwaliteit met een filtering van minimaal 95%.

Een metalen bevestingsplaat om het apparaat aan de muur te bevestigen, een kunststof sleutel om de filterhuizen los te draaien, osmoseslangen om het aan te sluiten en een waterkraan aansluiting met 3/4" draad worden meegeleverd.

Ten slotte wordt het apparaat geleverd met een magneetventiel wat aangesloten kan worden op een niveauregeling (niet meegeleverd).

tip: Het is belangrijk om het osmoseapparaat altijd na gebruik vol te laten staan met water. Dit is makkelijk te realiseren door 3 osmose kraantjes op de wateraanvoer-, vuilwater- en schoonwater slang te zetten. Na gebruik koppel je alles af, sluit je de kraantjes en berg je het apparaat netjes op. Zo voorkom je dat het membraan uitdroogt, een uitgedroogt membraan functioneerd niet meer goed en kan je weggooien.
Spoel ook het membraan regelmatig zoals in de handleiding staat.

Extra informatie
Fabrikant Vertex

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten