-20.02%

Vertex ATC Refractometer

Vertex ATC Refractometer meet eenvoudig en snel het zoutgehalte in je aquarium

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 39,95

Details

Vertex ATC-refractometer meet eenvoudig en snel het zoutgehalte in je aquarium

Het handhaven van een stabiel zoutgehalte is een van de belangrijkste aspecten van het rifaquarium. Nu zijn deze belangrijke metingen eenvoudig te doen met de Vertex Refractometer.

Makkelijk af te lezen

Elke Vertex refractometer heeft een zeer groot en gemakkelijk af te lezen display dat gemakkelijk de belangrijkste waarden in 2 schalen kan lezen (± 1,0% zoutgehalte en ± 0,001 soortelijk gewicht). Gebruik altijd het zoutgehalte en niet het soortlijk gewicht

Vertex refractometers bevatten ook automatische temperatuurkalibratie (ATC). Simpel gezegd, de refractometer past de temperaturen aan van alle monsters die worden gemeten, waardoor de gebruiksvriendelijkheid toeneemt. Bovendien houdt de geïsoleerde, antislip rubberen grip externe warmtebronnen vast, zoals. De warmte van de hand en zorgt zo voor nauwkeurigere metingen.

Robuuste constructie

Vertex refractometers bestaan uit een metalen behuizing met transport- en opbergdoos voor een lange levensduur. Een grote rubberen afdekking beschermt zowel het kijkvenster als het apparaat tegen invallend licht.

Makkelijk in gebruik

De Vertex-refractometer is klaar voor gebruik in minder dan een minuut. Breng eenvoudig een paar druppels aan op het kijkvenster en bekijk via het apparaat de grens tussen blauw en wit. Klaar. Nu hebt u een nauwkeurige meting van uw zoutgehalte uitgevoerd.

Bescherm uw investering. Betaalbaar en nauwkeuriger dan een hydrometer, Vertex ™ Refractometers zijn de ultieme oplossing voor het bepalen van het zoutgehalte van uw rifsysteem.

Exclusieve eigenschappen

- Duidelijk beeld dankzij te groot, gemakkelijk af te lezen display
- Automatische temperatuurkalibratie (ATC)
- Compleet met mini-schroevendraaier voor eenvoudige kalibratie
- Pipet voor bemonstering inbegrepen

Technische gegevens

Totale lengte 17,78 cm
Meetbereik (± 1,0% zoutgehalte en ± 0,001 soortelijk gewicht
Behuizing van roestvrij staal

Extra informatie
Fabrikant Vertex

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten