Veggie Marine Flakes 250ml

Veggie Marine Flakes is een mix van zeven soorten zeewier gemengd met vers fytoplankton waaronder Spirulina en Chlorella
€ 10,95
Details

Veggie Marine Flakes is een mix van zeven soorten zeewier gemengd met vers fytoplankton waaronder Spirulina en Chlorella

Veggie Flakes is een mix van zeven soorten zeewier gemengd met vers fytoplankton waaronder Spirulina en Chlorella. Deze formule is geschikt voor voeding aan alle tropische en zee-herbivoor soorten. (algen eters)

FISHFEEDING:

Voer je vissen zoveel mogelijk in als ze binnen 2 minuten kunnen eten.
Veggie Flakes zullen het water niet troebel maken.

INGREDIËNTEN / ANALYSE

Marine Algea, vis- en visproducten, garnalen / mosselen en garnalenproducten, oliën en vetten, minerale voedingsstoffen, plantenextracten.

ruw eiwit 20%
crudefats 8,5%
crudeash 34,5%
crudefibre 2,4%
phosporus 0,3%
Vocht 3%
Calcium 2,3%

Extra informatie
Fabrikant Fauna Marin

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.