VCA ALV AI Prime Light Shaping Visors

VCA ALV AI Prime Light Shaping Visors zijn de gemakkelijkste manier om het licht van uw AI Prime te richten
€ 19,95
Details

Vivid Creative Aquatics ALV AI Prime Light Shaping Visors

De ALV is de gemakkelijkste manier om het licht van uw AI Prime (HD) LED armatuur te richten waar u nodig hebt, handig terwijl u op de bank zit en wordt verblind door de verlichting of terwijl de LED in de buurt van apparatuur geinstalleerd is zoals uw eiwitafschuimer (licht veroorzaakt kalk algen in de afschuimer, waardoor deze minder goed gaat presteren)

Eenvoudig te installeren
Er zijn geen aanpassingen nodig aan uw Ai Primet. De bevestigings pen past eenvoudig in de kleine schroefgaten aan de onderkant van het armatuur.
- Vorm het licht dat wordt uitgestraald door uw AI Prime
- Perfect voor de AI Prime refugium unit 
- Bevat een set van twee 'schermen' 
- Eenvoudige installatie - geen gereedschap of aanpassingen nodig

Extra informatie
Fabrikant VCA

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.