Vangklok

Vangklok voor het gemakkelijk uitvangen van vissen uit het aquarium
€ 15,00
Details

Vangklok voor het gemakkelijk uitvangen van vissen uit het aquarium

Afmetingen: Lengte ongeveer 40 cm, Diameter ongeveer 12 cm.

Vissen vangen met het net kan de vis benadelen en huidbeschadiging veroorzaken. Om dit alles te voorkomen, wordt de nieuwe "vangklok" voor vissen aanbevolen.
De transparante schep wordt in het water gestoken waardoor lucht over de holle handgreep wordt geduwd en ontsnapt. Nadat u de vis hebt gevangen, sluit u de opening aan het uiteinde van het handvat zodat het water niet naar beneden kan ontsnappen. Dientengevolge wordt de vis constant onder water getransporteerd en komen de gevoelige slijmvliezen ervan niet in contact met een net of vast oppervlak.
Ook aanbevolen voor garnalen en andere ongewervelden.

Vangen met een vangklok
Met een vinger op de opening van de steel druk je de vangklok onderwater.
Doordat je de vinger op de steel houdt blijft er lucht in de klok zitten.
De hoorn van de vangklok houdt je onder de vis.
Als de vis boven de hoorn zwemt haal je de vinger van de steel af, de waterdruk perst nu het lucht uit de klok en de steel waardoor de vis in de klok wordt gezogen.
Om de vangklok met vis en al uit het water te halen druk je met de vinger de opening van de steel weer dicht en haal je de vangklok uit het water.
De vis blijft in het water in de klok zwemmen.
Het werken met de vangklok is een veel betere methode om je vissen te vangen, alleen moet je het eerst leren te gebruiken.
Je zult zien dat het vrij eenvoudig is en een veel betere methode is omdat het je vissen niet beschadigt, wat met een netje wel kan gebeuren

Extra informatie
Fabrikant Aqua Medic

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.