Vangklok

Vangklok voor het gemakkelijk uitvangen van vissen uit het aquarium
€ 15,00
Details

Vangklok voor het gemakkelijk uitvangen van vissen uit het aquarium

Afmetingen: Lengte ongeveer 40 cm, Diameter ongeveer 12 cm.

Vissen vangen met het net kan de vis benadelen en huidbeschadiging veroorzaken. Om dit alles te voorkomen, wordt de nieuwe "vangklok" voor vissen aanbevolen.
De transparante schep wordt in het water gestoken waardoor lucht over de holle handgreep wordt geduwd en ontsnapt. Nadat u de vis hebt gevangen, sluit u de opening aan het uiteinde van het handvat zodat het water niet naar beneden kan ontsnappen. Dientengevolge wordt de vis constant onder water getransporteerd en komen de gevoelige slijmvliezen ervan niet in contact met een net of vast oppervlak.
Ook aanbevolen voor garnalen en andere ongewervelden.

Extra informatie
Fabrikant Aqua Medic

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.