Tunze Care Bacter

Tunze Care Bacter bevat bacteriën op een substraat van poedervormig Maerl-grind, welke zoet- of zeewateraquaria schoon houdt
€ 25,95
Details

Tunze Care Bacter bevat bacteriën op een substraat van poedervormig Maerl-grind, dat zoet- of zeewateraquaria schoon houdt

Werkzaamheden:

1. Diverse groene en draadalgen worden sterk verminderd, de algengroei op aquariumruiten wordt vertraagd.
De geïntroduceerde bacteriën concurreren met de genoemde algen.

2. Nitraat- en fosfaatverbindingen nemen af. De bacteriën nemen nitraat- en fosfaatverbindingen op als voedsel en zijn dat ook
verteerd door koralen, respectievelijk gescheiden door een schuimspaan of filter aan het einde van hun leven.

3. Koralen en vissen worden vitaler. De bacteriën en de andere inhoud vullen de afweer aan en verminderen het risico op ziekten vooral. van Vibrio-infecties.

4. Het aquarium ziet er veel schoner uit en organisch afval / duff wordt aanzienlijk verminderd. De bacteriën kunnen het afval gebruiken /
duff als voedsel.

- Niet-pathogene bacteriën voor mens en milieu
- Bevat geen giftige stoffen
- Geen overdosering mogelijk!
- Het product is niet geschikt voor menselijke consumptie!
- Vermijd oogcontact!
- Blijf van kinderen weg!

Toepassing:
Voor de eerste toepassing adviseren wij een zogenaamde “shockvaccinatie” (maatschepje bij de levering inbegrepen), welke effectief en snel tot een gewenst positief resultaat zal leiden:
Voor aquaria van 500 tot 1.000 liter (132 tot 264 USgal.): 10 ml (0,33 fl.oz) per week (gelijk aan 4 maatlepels) gedurende 2 weken.
Voor aquaria van 100 tot 500 liter (26 tot 132 USgal.): 5 ml (0,17 fl.oz) per week (gelijk aan 2 maatlepels) gedurende 2 weken.
Voor aquaria van 30 tot 100 liter (8 tot 26 USgal.): 2,5 ml (0,08 fl.oz) per week (gelijk aan 1 maatlepel) gedurende 2 weken.
Tijdens de dosering raden we aan om het bestaande mechanische filtersysteem en het eiwitafschuimers van zeewater gedurende 10 minuten tijdelijk te stoppen en de dosis rechtstreeks in de aquariumbiotoop (sump) te injecteren.

Normale dosering na de eerste vaccinatie:
Voor aquaria van 500 tot 1.000 liter (132 tot 264 USgal.): 2,5 ml per week (gelijk aan 1 maatlepel).
Voor aquaria van 30 tot 500 liter (26 tot 132 USgal.): 1,25 ml per week (gelijk aan 1/2 maatlepel).
Tijdens de dosering raden we aan om het bestaande mechanische filtersysteem en het afromen van zeewater gedurende 10 minuten tijdelijk te stoppen en de dosis rechtstreeks in de aquariumbiotoop te injecteren.

Concentratie: 10 ^ 9 CFU / g
Inhoud: 40 ml (1,33 oz.)

Extra informatie
Fabrikant Tunze

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.