Tropical Discus gran D-50 plus granulaat

Granulaat voeding voor oa discus vissen in een 100ml, 250ml of 1000ml verpakking
€ 3,95

* Verplichte velden

Details

Tropical Discus D-50 plus granulaat

Een kleurversterkend korrelvoer met een hoog eiwit gehalte (50%) voor het dagelijks voeren van discus en andere vissen met hoge voedingseisen.

De hoge voedingswaarden maken van D-50 plus een uitstekend voer voor eierleggende kweekvissen en jonge vis.
Krill en pijlinktvis zijn een bron van een gemakkelijk verteerbaar eiwit, rijk aan exogene aminozuren en maken het voer zeer smakelijk. Een hoog gehalte aan astaxanthine, van Haematococcus pluvialis, naast andere bronnen, garanderen intensieve en levende kleuren.
Beta-glucan, een natuurlijke immuunstimulator, versterkt het afweersysteem.

Vis die regelmatig wordt gevoerd met D-50 plus is levendig, gezond en zet gemakkelijk af.

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.