Triton Infusion 100ml

Triton Infusion 100ml een mengsel van sporenelementen en andere essentiële stoffen waarmee u de TRITON-methode kunt gebruiken zonder CORE7-basiselementen te hoeven gebruiken.
€ 25,95
Details

Triton Infusion 100ml een mengsel van sporenelementen en andere essentiële stoffen waarmee u de TRITON-methode kunt gebruiken zonder CORE7-basiselementen te hoeven gebruiken. 

INFUSION is een mengsel van sporenelementen en andere essentiële stoffen waarmee u de TRITON-methode kunt gebruiken zonder CORE7-basiselementen te hoeven gebruiken. 

Ideaal voor grote aquaria met een calciumreactor of als een ander calcium toevoersysteem wordt gebruikt.

Een gepatenteerd mengsel van essentiële stoffen die de prestaties van op algen gebaseerde controlesystemen voor voedingsstoffen verbeteren.
* Wetenschappelijk bewezen
* Gebaseerd op een decennium van onderzoek en ontwikkeling
* Kwaliteitsborging door TRITON Lab

Gebruik:
Infusie kan worden gebruikt om de TRITON-methode te volgen en een alternatieve calciumtoevoer te gebruiken in plaats van Core7.
Alle voordelen van de TRITON-methode met de optie voor de aquariaan om hun eigen calciumvoorraad te kiezen.

Link naar calculator voor bereking van de te doseren hoeveelheid Triton Infusion.LINK

Extra informatie
Fabrikant Triton

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.