Doseerpompen

Doseerpompen

Het belangrijkste is dat een doseerpomp voor het aquarium exact en betrouwbaar moet zijn. Daarom zijn er doseerpompen tot 6-kanaal systemen beschikbaar in vele variaties in onze winkel.
Een doseerpomp is bijzonder populair, omdat het constant het verbruik van koralen op calcium, carbonaathardheid en magnesium in evenwicht te houden. Het verbruik wordt dus over een aantal dagen berekend (doormiddel van handmatige of automische metingen) en de doseerpomp moet op het verbruik worden ingesteld.
Wat betreft voorraad oplossingen worden de stoffen (bv kH, Calcium etc) uiteindelijk met behulp van doseerpompen aan het aquarium toegevoegd.
Doseerpompen kunnen heel verschillende eisen vervullen: zo kunnen zelfs vloeibare planktonoplossingen, kunstmest, kalkwater en nog veel meer regelmatig worden gedoseerd.

Zo hoeft u nooit meer handmatig de vloeistoffen toe te voegen, wat een voordeel is omdat als u dit handmatig doet, de dosis altijd anders is. U kunt een doseerpomp handig instellen zodat deze altijd de juiste dosis aan uw aquarium toevoegt. De vloeistoffen die u aan het water in uw aquarium toe kunt voegen met een doseerpomp zijn bijvoorbeeld vloeibare (voedings)stoffen. Stabiliteit van water waarden is het belangrijkste bij aquariums

Artikelen 1 tot 12 van 55 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 55 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5