-25.41%

Vertex Somatic UF-1

Vertex Somatic UF-1 mediareactor Voeg gewoon een pomp en slangen toe voor een effectief wervelbed filter

Normale prijs: € 54,90

Special Price € 40,95

Details

Vertex Somatic UF-1 mediareactor 1 Liter Voeg gewoon een pomp en slangen toe voor een effectieve reactor wervelbed filter!

Gefluïdiseerde media-reactoren zijn een vereiste voor het gebruik van bijna elk type losse aquariummedia zoals koolstof, GFO of biopellets. De Somatic UF-1 Media Reactor is binnen enkele minuten geïnstalleerd en is een geweldige aanvulling op elk riffiltratiesysteem.

Somatic's UF-1 Media Reactor heeft een zeer eenvoudig up-flow ontwerp dat dode hoeken elimineert en tegelijkertijd de efficiëntie en contacttijd met uw keuze van media verhoogt. Kies uit GFO, koolstof of elk ander type aquariumfiltratiemedium dat in een reactor moet draaien.

Voor het sanitair van de reactor zijn een toevoerpomp en 12mm zachte slangen nodig die kunnen worden aangesloten op de meegeleverde vakbonden met weerhaken. De stroom kan nauwkeurig worden afgesteld via de meegeleverde kogelafsluiter met weerhaken voor de perfecte stroom, voor het type media dat u hebt in de De UF-1 kan worden gebruikt als hang-on-back (HOB) -reactor met de meegeleverde beugel of volledig ondergedompeld in uw opvangbak.

Pomp suggesties:
We raden een pomp aan die ongeveer 1400 L / H kan duwen, maar kan variëren afhankelijk van uw systeemvereisten.
We hebben veel succes gehad met de volgende pomp: Sicce Syncra 1.0

Onderhoud:

Het vervangen van de media uit elke reactor kan gemakkelijk een frustrerende puinhoop worden, afhankelijk van het ontwerp van de reactor. De UF-1-reactor kan volledig worden gedemonteerd voor onderhoud en media-uitwisseling. Zet gewoon uw pomp uit, koppel het sanitair los van de reactor en u kunt de media in uw gootsteen of boven een emmer vervangen.

Specificaties:

Afmetingen - 11 L x 8,3 B x 32,9 cm H
MedIa-capaciteit - 1100 ml
Invoer- / uitvoergrootte slang - 12mm

Wat is erbij inbegrepen?

1x UF-1 Media Reactor
1x Kogelkraan
4x slang klemmen
2x Elleboog fittingen
2x ophang haken
2x Foam Pads

Opmerking: Schuimkussens moeten worden verwijderd voor gebruik met biopellets

Extra informatie
Fabrikant Vertex Somatic

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.