-5.88%

Reef Factory Thermo Control

Reef Factory Thermo Control regelt de verwarming en koeling apparaten welke u op de controller aansluit. Kan worden verbonden met uw wifi-thuisnetwerk

Normale prijs: € 170,00

Special Price € 160,00

Details

Reef Factory Thermo Control Wi-Fi regelt de verwarming en koeling apparaten welke u op de controller aansluit

Dit intelligente apparaat helpt u om de temperatuur in uw aquarium constant te houden. Thermo Control regelt de verwarming en het koelapparaat welke u op de controller aansluit (niet inbegrepen).


Deze mini computer bewaakt de temperatuur van water in uw aquarium 24 uur per dag.
Als de watertemperatuur het opgegeven veilige bereik overschrijdt, ontvangt u onmiddellijk een bericht op uw telefoon. Dit zal u helpen om te zorgen voor de gezondheid en conditie van dieren die in uw aquarium leven.

Kan eenvoudig worden verbonden met uw Wi-Fi thuis (niet compatibel met een 5 GHz-netwerk) en kan worden bediend op uw Android-, iOS-smartapparaat of elke webbrowser.

Het Smart Reef-systeem kan worden uitgebreid met meer Reef Factory-producten en zo kunt u uw eigen slimme aquariumbeheer maken.
Smart Reef systems site voor aansturing van je Reef Factory componenten: https://www.reeffactory.com/?state=smartreef

specs:
Voedingsspanning: 100-240V ac 50 / 60Hz met Schuko-aansluitingen
Stroomverbruik max. 5 W / 1200 W
Lengte van de draad met tempsensor is 2 meter

Extra informatie
Fabrikant Reef Factory

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten