Red Sea gafzakken

Gafzakken voor oa de Reefer en Max-S series
€ 9,00

* Verplichte velden

Details

Red Sea Micron Filt & Thin Mesh aquarium gafzakken

Een reeks van 3 hoge kwaliteit, herbruikbare aquarium gafzakken die verschillende niveaus van filtratie bieden. Deze 10,5 "/ 26 cm lange filterzakken voor de REEFER en MAX-S aquariums van Red Sea passen ook in elke standaard 4" / 10cm ghafzakhouder.

Red Sea's 100 & 225 micron aquarium Vilt gafzakken

Beschikbaar in 2 porositeiten, de viltfilterzakken zijn zeer effectief bij het opvangen van deeltjes in de dikke wand van de gafzak.

  • 100 micron viltfiltergafzakken zijn ontworpen om de fijne 'polijsting' van water te geven
  • 225 micron viltfiltergafzakken zijn ideaal voor regelmatig gebruik en zorgen voor een langere periode tussen het reinigen dan bij de 100 micron zakken.

Red Sea's 225 micron Thin-Mesh aquarium gafzakken

  • 225 micron dunnet aquarium gafzakken zijn perfect voor een nieuwe opstellingen en na zwaar onderhoud of wanneer er veel deeltjes in het water zijn. Ze zijn ook geschikt als houder voor andere mechanische of chemische filter media. Door de monofilamentconstructie van deze gafzakken zijn ze erg makkelijk te reinigen. Deze zakken worden nu gebruikt in REEFER ™ en MAX-S ™ Systems

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.