Red Cyano RX

Blue Life Red Cyano RX zal snel en effectief ziekteverwekkende Cyano-bacteriën behandelen
€ 14,00
Details

Blue Life Red Cyano RX zal snel en effectief ziekte verwekkende Cyano-bacteriën behandelen

* Blue Vet RX
Red Cyano Rx zal snel en effectief ziekteverwekkende Cyano-bacteriën van levende rotsen, levend koraal en levend zand in uw zoutwateraquarium behandelen zonder schade toe te brengen aan de bewoners, met inbegrip van nuttige bacteriën bij gebruik volgens de aanwijzingen. In tegenstelling tot andere producten, zal Red Cyano Rx uw aquariumwater niet verkleuren. Reef Safe. Snel en effectief. Verkleurd water niet. Mogelijk niet veilig met sponzen.


Hoe het product te gebruiken:
Voor het beste resultaat, haal zoveel mogelijk Cyano Bacteriën uit je aquarium. Haal een kopje water uit je aquarium. Meng 1 afgestreken maatlepel Red Cyano Rx in de kop voor elke 38 liter (10 gallon) water in uw aquarium. Los grondig op en giet oplossing in het aquarium.

Na 24 uur voltooien van de behandeling voer een 25% waterverversing uit en u kunt nu de eiwitafschuimer weer inschakelen, het gebruik van koolstof en ozon hervatten, hoewel u misschien merkt dat er extra schuim door uw skimmer wordt geproduceerd. Als Cyano Bacteria nog steeds levensvatbaar is, voer dan 48 uur na de behandeling een waterverversings- en herhaaldosis van 25% uit.

Opmerking: Het wordt aanbevolen dat de pH in uw aquarium hoger is dan 8,0, voordat u Red Cyano Rx begint toe te voegen. De beste tijd om met de behandeling te beginnen is 's morgens, wanneer de verlichting voor het eerst gaat branden. Het is ook belangrijk om binnen 12 uur na elke dosis een waterverversing van 25% uit te voeren. U moet stoppen met het gebruik van koolstof, afschuimer (of alleen cup verwijderen) en ozon tijdens de behandelingsperiode. Niet 's avonds doseren wanneer de verlichting is uitgeschakeld.

1 verpakking kan tot 1514 liter (400 gallons) behandelen

Extra informatie
Fabrikant Blue Life

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten