Platinum Marine Pellets XS Ø 1.0 mm 60 g

Vitalis Platinum Pellets is in de basis gelijk aan de Marine Pellets, maar dan met extra aanvullende ingrediënten die het immuunsysteem van uw vissen ondersteunt en ze in topconditie houdt.
€ 6,95
Details

Platinum Marine Pellets (ex Aegis) Ø 1 mm 60g 

Uniek dieet ter ondersteuning van het immuunsysteem

Vitalis Platinum Pellets bieden de gebalanceerde voeding van de Marine Pellets inclusief aanvullende ingrediënten die de immuunsysteem van uw vissen op een natuurlijke wijze ondersteunt en ze in topconditie houdt.

De Platinum Pellets dienen afwisselend met de Vitalis Marine of Algae Pellets te worden gebruikt, gedurende een periode van zes weken om de nutritionele variëteit en conditie van de vissen te maximaliseren.

Vitalis Platinum Pellets zijn zacht en zinkend. De uniek zachte structuur wordt verkregen door de lage temperatuur extrusieproces en het zorgt voor een veel snellere spijsvertering. De pellets worden gemakkelijk geperst wanneer ze in de buccale holte komen en breken vervolgens makkelijk af voor een zeer snelle absorptie via de darmwand.

Door de uitstekend verteerbare en bio-beschikbare ingrediënten produceren Vitalis producten minimale afval wat resulteert in aanzienlijke verbeteringen in de waterkwaliteit en verminderen daardoor de belasting op het filtratiesysteem aanzienlijk.

Verkrijgbaar in: 60gr

Korrelgrootte: XSmall 1mm, 1Small 1.5mm, Small+ 4mm, Medium 6mm, Medium+ 8mm, Large 12mm, Large+ 15mm

Geschikt voor alle tropische zoutwatervissen:

Alle zoutwater Keizersvissen, Gobies, Juffers, Anemoonvissen, Murenen, Lipvissen, Koffervissen, Papegaaivissen, Koraalklimmers.

SAMENSTELLING

Vis en visderivaten, derivaten van plantaardige oorsprong, weekdieren en schaaldieren, oil and fats, vitaminen, mineralen.

INHOUD ANALYSIS

Proteïnen 49,3%, Vocht 20,7%, Anorganisch stoffen 18,8%, Vetten 9,4%, Vezels 1,7%.

TOEVOEGINGEN

Voedingsadditieven: Vitamine A 15.000IU/kg, Vitamine D3 2.000IU/kg, Vitamine E 200mg/kg, Zinksulfaat monohydraat 208mg/kg, Mangaansulfaat monohydraat 131mg/kg, Cupri-sulfaat pentahydraat 88,5mg/kg, Ijzersulfaat monohydraat 28,7mg/kg, Watervrij Calciumjodaat 12,4mg/kg.

KENMERKEN EN VOORDELEN

 • Unieke zachte, zinkende pelletformule.
 • Minder afval en verbeterde waterkwaliteit.
 • Natuurlijke ingrediënten uit duurzame bronnen.
 • Ondersteunt een gezond immuunsysteem.

VOEDINGSADVIES

Een uniek dieet voor alle zoutwatervissen ter ondersteuning van het immuunsysteem. Gebruik de Vitalis Platinum pellets afwisselend met Vitalis Marine producten. Vraag uw winkelier voor een voerkaart of download deze van de World Feeds website.

 • Vissen tot drie keer per dag voeren.
 • Niet overvoeren.
 • Verwijder niet opgegeten voer.
 • Koel en droog bewaren.
 • Voer met droge vingers pakken.
 • Buiten het bereik van kinderen houden.
 • Niet voor menselijke consumptie.
Extra informatie
Fabrikant Vitalis

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.