Ocean Plankton (Calanus) 250ml

Fauna Marin Ocean Plankton (Calanus) vers geoogste oceaanplankton (Calanus finmarchicus) in een fles voor gemakkelijk gebruik
€ 19,50
Details

Fauna Marin Ocean Plankton (Calanus) vers geoogste oceaanplankton (Calanus finmarchicus) in een fles voor gemakkelijk gebruik.

Fauna Marin Ocean Plankton is pure Plankton, vers gevangen en onmiddellijk geconserveerd uit de Atlantische Oceaan in het noorden. Dit specifieke vanggebied is het geheim voor de hoge kwaliteit van ons nieuwste voedingsproduct voor vissen en koralen.

Vanwege hun langzame groeisnelheid in het koude, articale water zijn deze planktonische organismen sterk verrijkt en uitgebalanceerd in omega-3- en omega-6-vetzuren en zijn ze een optimale bron van mariene eiwitten en oliën. Calanus finmarchicus in de natuurlijke omgeving voedt zich met nutritioneel waardevolle zeealgen, waardoor het een perfect voedsel is voor uw aquariumvissen en koralen.

Ocean Plankton bevat de essentiële omega-3 vetzuren EPA, DHA en SDA op een optimaal niveau voor uw rifvissen en koralen. Deze essentiële verbindingen zijn noodzakelijk voor het succesvol houden van vele azoox koralen.

Door een unieke behandeling in het productieproces van het natuurlijke plancton worden alle natuurlijke ingrediënten geconserveerd en gestabiliseerd.

  • voedsel van hoge kwaliteit voor vissen en koralen

  • eenvoudige bediening en dosering

  • niet ontdooien - onmiddellijke voeding

  • perfect tijdens afwezigheid / vakantie eten

  • hooggeconcentreerd en efficiënt

  • bevat natuurlijke enzymen en vetzuren

  • verbetert kleuring, groei en weerstand

Inhoud: 

- Calanus finmarchicus van 0,5 - 1,0 mm
- 250 ml fles
- houd deze na het openen koel

ingrediënten:


Calanus finmarchicus, water, EC-goedgekeurde antioxidanten

Analyse (waarden op basis van droog gewicht):

- rauw eiwit 67,4%
- rauw vet / lipiden 35,8%
- vezel 2%
- as 8%
- Carotinoide min. 1000 mg

Alleen voor de toepassing als voedsel in aquaria. Niet voor menselijke consumptie. Blijf van kinderen weg.

Extra informatie
Fabrikant Fauna Marin

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.