-11.24%

NYOS Torq Dock

NYOS Torq Dock is de basis om een Torq cilinder op te klikken (los bestellen)

Normale prijs: € 84,50

Special Price € 75,00

Details

NYOS Torq Dock behuizing met pomp om een NYOS Torq wervelbed cilinder op te klikken

Er moet een losse NYOS Torq cilinder worden aangeschaft.

specificaties TORQ Dock:
Afmetingen (LxBxH) 162x162x110 mm (6.4x6.4x4.3 in)
Flow max. 1.000 l / h (264 gph)
Wattage 12 W
Siliconen voeten

Het probleem:
Filtermedia kunnen een essentieel onderdeel zijn voor het handhaven van een goede waterkwaliteit in een aquarium.
Ze helpen overtollige verontreinigende stoffen te verwijderen en de waterkwaliteit te verbeteren. Vaak worden media gewoon in filterzakken geplaatst, dit leidt tot kanaalvorming waarbij alle media niet in contact met het water komt. De volledige capaciteit  wordt ongebruikt gelaten.

De oplossing:
Nyos heeft het innovatieve TORQ-systeemreactor ontwikkeld als een eenvoudige en elegante oplossing voor het probleem van aquariumfiltratie. De TORQ produceert een gelijkmatige waterstroom door de cilinder, wat ideaal is voor elke keuze van filtermedia.

De voordelen:
Modulair: De Nyos TORQ is een innovatieve systeemreactor voor alle soorten filtermedia.
Het TORQ-dok is uitgerust met een geïntegreerde pomp en vormt de basiseenheid. Het dock is uitgerust met een universele connector, waarmee TORQ-cilinders van alle beschikbare groottes kunnen worden ingevoegd.

Frustratievrij:
Met de Nyos TORQ hebben we opzettelijk schroeven, slangen en kleppen vermeden. Filtermedia kunnen gemakkelijk en zonder frustraties in seconden worden gewisseld.

Regelbaar:
Door de dop te verdraaien, is het mogelijk om de stroom naadloos in te stellen en nauwkeurig te regelen met de hand, zonder in het water te reiken. De geavanceerde bestuurbaarheid betekent dat de stroomsnelheid optimaal kan worden ingesteld tot het type en de hoeveelheid die nodig zijn voor het respectieve filtermedium.

Hoge capaciteit:
De pomp in het TORQ-dockingstation heeft een hoge maximaal vermogen van maximaal 1.000 l / h (264 gph).
Het filtermateriaal kan optimaal gebruikt worden, kanaalvormingg en inefficiënt gebruik wordt hierdoor voorkomen.

Twee-in-één:
één reactor, twee media - in de TORQ-cilinders 1.0 en 2.0 is het mogelijk om twee verschillende filtermedia te gebruiken tegelijkertijd door een kamerscheider in te brengen.

Plug-and-play: de vereiste pomp is al opgenomen in het TORQ-dock.
Plaats gewoon de cilinder (niet meegeleverd) met het medium op het dock.

Extra informatie
Fabrikant NYOS

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.