NYOS Chromys - 250ml

NYOS Chromys is een vloeibaar zoölogisch plankton concentraat dat Mysis relicta bevat en is een voeding voor vis en koralen
€ 17,50
Details

NYOS Chromys is een vloeibaar zoölogisch plankton concentraat dat Mysis relicta bevat en is een voeding voor vis en koralen.

NYOS CHROMYS is een vloeibaar zoölogisch plankton concentraat dat direct kan worden gebruikt (houd altijd minimaal 8cm afstand bij het voeren van koralen). CHROMYS bevat hoogwaardige Mysis relicta (0,2-20 mm). Dit biedt ideale voeding voor tal van zeevis en LPS-koralen. CHROMYS versterkt de vitaliteit van zeevis en versnelt de koraalgroei.

De voordelen op een rij:
* Hoogwaardige grondstoffen
* Kan direct aan de tank worden toegevoegd, ontdooien is niet nodig
* Makkelijk te gebruiken
* Ideaal voor veel decoratieve zeevis en LPS-koralen

TECHNISCHE DETAILS

INHOUD
250 ml (8,5 oz)

SOORTEN
Mysis relicta (0,2 - 20 mm)

GEBRUIK
Kan direct worden gevoerd

Extra informatie
Fabrikant Nee

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.