NYOS Artemis - 250ml

NYOS Artemis is een vloeibaar zoölogisch planktonconcentraat dat Artemia salina bevat is de ideale voeding voor tal van zeevis en LPS-koralen
€ 17,50
Details

NYOS Artemis is een vloeibaar zoölogisch planktonconcentraat dat Artemia salina bevat is de ideale voeding voor tal van zeevis en LPS-koralen

Met NYOS ARTEMIS krijgt u een vloeibaar zoölogisch plankton concentraat dat direct kan worden gebruikt. ARTEMIS bevat hoogwaardige Artemia salina (0,2-20 mm). Dit biedt ideale voeding voor tal van zeevis en LPS-koralen.

ARTEMIS versterkt de vitaliteit van zeevis en versnelt de koraalgroei.

De voordelen op een rij:
* Hoogwaardige grondstoffen
* Kan direct aan de tank worden toegevoegd, ontdooien is niet nodig
* Makkelijk te gebruiken
* Ideaal voor veel decoratieve zeevis en LPS-koralen
* Knoflook versterkt het immuunsysteem van zeewatervissen

TECHNISCHE DETAILS
INHOUD
250 ml (8,5 oz)

SOORTEN
Artemia salina (0.2-20mm)

GEBRUIK
Kan direct worden gevoerd

Extra informatie
Fabrikant Nee

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.