Nitrate FX

Blue Life Nitrate FX Veilige en effectieve manier om nitraten te verlagen
€ 20,00

* Verplichte velden

Details

Blue Life Nitrate FX Veilige en effectieve manier om nitraten te verlagen

* Voorkomt algengroei
* Onderhoud intervallen verminderen en verlengen
* Meerdere keren te regeneren 
* Veilige en effectieve manier om nitraten te verlagen

Instructies en richtlijnen
* Spoel vóór het eerste gebruik elke zak hars door een gestage stroom vers water (bij voorkeur RO) ongeveer 4 tot 5 kopjes door te laten lopen; gooi het water weg zodra het gereed is.
* Elke 250 ml Nitrate Fx verwijdert 10 ppm nitraat in 475 liter water (of 5 ppm per 945 liter) en 500 ml verwijdert 10 ppm nitraat in 945 liter
water (of 5ppm per 945 liter).
* Verwijdering houdt rechtstreeks verband met de contacttijd van de hars met water; het maximaliseren van contacttijd met water zal meer nitraten verwijderen en bijdragen aan de algehele kwaliteit van het aquarium water. Voor de beste resultaten moeten harsen worden gebruikt in een reactor of een bus onder druk. Maar kan ook op een plek hangen met veel stroming (minder effectief)
* Nitrate Fx is meerdere keren regenereerbaar, waardoor het een kosten effectief middel is voor het verminderen van nitraten in zee- en zoetwateraquaria.

Regeneratie-instructies
* Los 1 Blue Life USA Regeneration Kit op in 2 liter water op kamertemperatuur per 250 ml hars om te worden geregenereerd in een schone emmer; plaats hars in de emmer en roer
* Laat Nitrate Fx minstens 1 uur weken (voor het beste resultaat weken 's nachts), waarbij de zakken regelmatig worden geroerd; verwijder dan uit de regeneratieoplossing en spoel grondig na met vers water alvorens opnieuw te gebruiken.
* Regenereer niet met bleekwater, dit zal de adsorptiehars blijvend beschadigen en aquariumbewoners doden.

Voorzichtigheid:
Hars wordt vochtig verkocht. Sluit verpakking direct om uitdrogen te voorkomen. Gewicht varieert als gevolg van vochtgehalte, product wordt verkocht op volume in plaats van gewicht. Laat de hars niet uitdrogen!

Elk van onze Blue Life USA-harsen kan worden geregenereerd met het gebruik van Regen Fx voor hergebruik 6 of meer keer.

Eén Regeneratie Regeneratie Kit van 250 ml kan tot 4x 250 ml zakken van elke Blue Life FX hars regenereren.

250 ml Nitrate FX behandelt 475 liter
500 ml Nitrate FX behandelt 945 liter

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten
Phos FX Phos FX
€ 33,00