Maxspect Gyre 330 pomp incl. controller+voeding

Maxspect Gyre 330 pomp incl. controller+voeding
€ 283,95
Details

Maxspect Gyre XF330 1x pomp incl. 1 controller + voeding

Pakket met 1 Gyre 330 Pomp + 1 controller + 1 voeding.

Nieuwe Gyre 300-serie!
Stiller dankzij de sinusgolftechnologie van de Turbine Duo!
De generatoren van de gyre blinken uit in het verplaatsen van water van de ene naar de andere kant van het aquarium. Dankzij de cross-flow-technologie maakt de Gyre een uniforme verdeling van de stroming mogelijk, waarbij dode zones in het aquarium worden vermeden.
Met flow director!
Dankzij de cross-flow-technologie en de stroomregelaar verdeelt de Gyre 300-serie de waterstroom gelijkmatig en nauwkeurig naar elk deel van het aquarium, waardoor dode zones worden vermeden. Met de stroomregelaar kan de Gyre-pomp dichter bij het oppervlak van het water worden geplaatst, waardoor de gevolgen van breuk met het wateroppervlak worden verminderd en vortexen worden voorkomen.
SYNA-G App-ondersteuning voor iOS- en Android-apparaten.
De nieuwe "Custom Wave" -modus stelt gebruikers in staat om eenvoudig 3 verschillende waterverplaatsingsmodi in te stellen die na elkaar worden doorlopen. Module ICV6 moet apart worden aangeschaft.
BELANGRIJK!
De Gyre 300-serie en Gyre 300-serie zijn niet compatibel met de Gyres 100-serie en 200-serie! Pompen zijn standaard niet te bedienen via een app, hiervoor is een aparte module nodig (ICV6).

-------------

SINUS WAVE-TECHNOLOGIE

In conventionele technologie verandert de elektrische stroom meer.

Met het gebruik van sinusgolftechnologie is Gyre bijna stil.

MET INVLOEDEN

Het verbetert de richting van de waterstroom door het aquarium.
Beschermt de rotoren tegen het licht, vertraagt de algengroei en vermindert de onderhoudsfrequentie.

Met de stroomrichter kan de Gyre-pomp dichter bij het oppervlak van het water worden geplaatst, waardoor de effecten van breuk op het wateroppervlak worden verminderd en vortexen worden voorkomen.

1 CONTROLLER EN 2 POMPEN
De Gyre 300-serie is een 1-controller systeem waaraan 2 pompen kunnen worden aangesloten.
|Gebruikers kunnen er een groot aantal flowsimulaties mee programmeren.

ONDERSTEUNING VAN DE SYNA-G-APP VIA IOS- EN ANDROID-APPARATEN
Met de nieuwe aangepaste golfmodus kunnen gebruikers maximaal 3 verschillende stroommodi configureren die op elkaar volgen.

Waarom een Gyre-Riptide-generator en geen flowpomp?

EEN REVOLUTIONAIRE TECHNIEK!

Om golven te creëren, vallen stromingspompen op, maar terwijl deze golfbeweging spectaculair is, beweegt het grootste deel van het water verticaal op en neer, met een relatief kleine horizontale beweging, vooral bij de bodem van het aquarium. Een optimale stroming De waterstroom die wordt opgewekt door de Maxspect Gyre is ideaal voor de meeste koraalsoorten. Dankzij de kruisstroomtechnologie maakt de Gyre een uniforme stroomverdeling mogelijk en worden dode zones in het aquarium vermeden.

Extra informatie
Fabrikant Maxspect

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.