Maxspect Coral Glue Gun

Maxspect Coral Glue Gun is een uniek corrosievrij lijmpistool met een extra dikke koraal lijm
€ 36,75
Details

Maxspect Coral Glue Gun is een uniek corrosievrij lijmpistool met een extra dikke koraal lijm

Het Maxspect Lijmpistool is een uniek corrosievrij apparaat dat een extra dikke gel lijm afgeeft, geweldig voor zwaardere frags die u verticaal moet staan, zelfs onder water. Doseer gemakkelijk de benodigde lijm en hoef je nooit zorgen te maken dat de lijm weer opdroogt. Houd uw handen en werkplek schoon.

Superlijm (cyanoacrylaat) wordt veel gebruikt voor het monteren van koraal frags op pluggen, stenen en waar je ze misschien ook aan moet bevestigen.

Als je gewoon een enkele frag buiten het water lijmt, zal een eenvoudig klein flesje lijm meestal beter werken, maar als je grote kolonies gaat stekken, aquascaping of een frag onder water moet lijmen, is het corrosiebestendige Maxspect Coral Lijmpistool de perfecte oplossing. Wordt geleverd met lange plastic applicator tips voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Het koraallijmpistool van Maxspect kan in slechts een minuut worden gemonteerd en het is klaar voor gebruik. De verwijderbare applicatortips kunnen worden gereinigd met een kleine hoeveelheid aceton voor toekomstig gebruik. Als je het onder water gaat gebruiken, raden we ten zeerste aan om de tips onmiddellijk na gebruik te reinigen met aceton en het lijmpistool met zoet water te spoelen.

De set bevat:
- 1 x Coral Lijmpistool
- 1 x Lijmpistool duwstang
- 1 x 30 gr extra dikke superlijm cartridge
- 2 x Opzet tips voor het aanbrengen van de lijm van kunststof

Extra informatie
Fabrikant Maxspect

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten