Marco Rocks

Afhankelijk van uw gewenste aantal kilo kiezen wij diverse stenen uit om een mooie scape mee te kunnen maken. Stenen wegen ongeveer 2kg of 4/5kg per stuk
€ 6,00

* Verplichte velden

Details

Marco Rocks perfecte stenen voor het maken van een mooie aquascape en vrij van fosfaten en plaagdieren

Marco Rocks komt uit Key Largo en was in het verleden een natuurlijke rifrots. Vaak kun je versteende oude koralen in de rotsen zien. Het steen is vrij van plagen en vervelende stoffen.

Of je nu alleen een fish only, een riftank of een zoetwatertank bouwt, deze rock zal je geweldig vinden. Het is zeer poreus en mooi gevormd.
MarcoRocks Key Largo is een natuurlijke rots die geoogst wordt op het land van een uitgestorven rifsysteem dat begraven lag toen de landmassa van Florida werd gevormd.

Onze Key Largo-rots is een "groen" product, omdat het niet geoogst is uit een levend rif en geen negatieve invloed heeft op ons delicate rif of mariene ecosysteem.

Gecombineert met onze unieke reiniging en verwerking en je krijgt geweldig uitziende rock, volledig ongediertebestrijder en organisch vrij, die ook milieuvriendelijk is.

MarcoRocks is de keuze voor vele openbare aquaria, aquacultuurfaciliteiten en tankbouwers op maat over de hele wereld.

Stelregel is ongeveer 8-10% aan kilo's MarcoRocks tov aantal liters van het aquarium (zonder sump). bv voor een 100 liter aquarium is dan 8-10kg Marco Rocks een mooie basis.

** Zet in het opmerkingen veld bij het afrekenen, uw wensen voor de stenen, met bv afmetingen en aantal, wij zoeken dan stenen uit **

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.