KH Director, wit

GHL KH Director wit Automated Alkalinity Monitoring en Control, los moet er nog een 4 kanaals doser bij aangeschaft worden
€ 450,00
Details

KH Director, wit Automated Alkalinity Monitoring en Control

Het onderhoud van Alkaliteit is het belangrijkste aspect bij het houden van zeewater aquaria, stabiliteit is de sleutel. Als u op zoek bent naar uitzonderlijke omstandigheden voor het kweken van koralen, is Alkaliteit testen een must!
Houd het bij de nieuwe KH-director. Alkaliteit controleren, onderhouden en besturen met gemak.

KH Director® - Kenmerken:
* Lab-grade KH-meetnauwkeurigheid.
Meet uw Alkaliteit met de nauwkeurigheid van een laboratorium. Met slechts een watermonster van 100 ml kan KH Director® meetwaarden leveren met een nauwkeurigheid van 0,1 ° dKH.

* Door de gebruiker instelbaar volume van het testmonster
In de praktijk is een nauwkeurigheid van 0,1 ° dKH niet altijd noodzakelijk. KH Director biedt de mogelijkheid om het volume van het testmonster voor elke test te verminderen. Een nauwkeurigheid van ongeveer 0.2 ° dKH kan nog steeds worden bereikt met een kleiner watermonster.

* Metingen per dag instelbaar
Als de KH-waarde niet sterk fluctueert, kan het aantal metingen worden verminderd.

* Hogere nauwkeurigheid en veiligheid geboden door extra kleppen
Test uw Alkaliteit met vertrouwen en consistentie. Ingebouwde kleppen zorgen voor precies dezelfde meetcondities en voorkomen dat de monstervloeistof terugstroomt in het aquarium, zelfs in het onwaarschijnlijke geval van een storing.

* Kosteneffectieve en veilige reagensvloeistof
Elke test vereist slechts 1 - 3 ml per meting.

* Geautomatiseerde datalogging
Bestudeer eerdere testresultaten, vang plotselinge KH-schommelingen en stem uw KH-dosering af met behulp van geautomatiseerde datalogging.

* Geautomatiseerde vloeistoftoevoer 
Automatische levering van KH-boosting-vloeistoffen. Afhankelijk van de methode zijn een of meerdere extra doseerpompen vereist.

* Calciumreactorregeling
Als alternatief kan de KH-waarde ook worden beïnvloed door het regelen van een calciumreactor.

* Het geïntegreerde LED-logo van GHL biedt handig statusindicatoren met kleurcodering
De verschillende kleuren tonen u de staat van uw systeem in één oogopslag.
Wit = Configuratiemodus
Blauw = normale werking
Groen = hoeveelheid vloeistof in een vloeistofhouder is OK
Geel = waarschuwingsdrempel - vloeistofcontainer (s) zijn bijna leeg
Rood = alarmdrempel - vloeistofcontainer (s) zijn leeg

* myGHL cloud toegankelijk
Toegang tot de KHD via de myGHL® cloudservice - via GHL Doser 2 / 2.1 of ProfiLux 3 / 3.1 / 4.

* Naadloze integratie met GHL-systeem
Door het gebruik van de PAB (ProfiLux Aquatic Bus) -verbinding, kan KH Director® naadloos worden geïntegreerd in het modulaire GHL-aquariumsysteem. De PAB-verbinding zorgt voor storingsvrije communicatie met andere GHL PAB-apparaten zoals de GHL Doser 2.1 of de ProfiLux® 4.

* Onderhoudsarm ontwerp
Het unieke ontwerp van de KH Director® maakt het gemakkelijk om de meegeleverde pH-elektrode te bereiken en te onderhouden. Kalibratie en vervanging, gemakkelijk gemaakt.

* KH-waardeweergave
Bekijk uw KH-meting wanneer, waar u maar wilt via het ProfiLux-display, ProfiLux Touch of webbrowser (myGHL®), extra externe weergave-eenheid optioneel.

* Robuust ontwerp ingebouwd in laboratoriumkwaliteit
Elk product dat we bouwen, is gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. De KH Director® is geen uitzondering. Tot in de kleinste details is de KH Director® gemaakt van duurzaam materiaal en voldoet aan de laboratoriumvereisten.

Technische specificaties:
KH Director® is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart of wit
Afmetingen (mm): 220 x 150 x 75 mm (zonder pH-elektrode)
Afmetingen (in): 8,66 "x 5,9" x 2,95 "(zonder pH-elektrode)

KH Director® omvat het volgende :
* Apparaat met geïntegreerde meetcel
* pH-elektrode, speciaal ontworpen voor de KHD, incl. kalibratievloeistoffen
* Testreagens 500 ml
* Siliconen buis 5m
* Stroomtoevoersplitskabel

Hoe werkt de KH Director®?
De KH Director® is ontworpen om te werken in combinatie met een GHL Doser 2 (2.1) Standalone of een ProfiLux® Aquarium Controller 3 of 4 met een Doser 2 Slave voor gebruik.

De 2 ingangen en 1 uitgang van de KH Director verbinden met 3 doseerpompen op de doseereenheid 2 (2.1). Deze 3 pompen zijn vervolgens verantwoordelijk voor het nauwkeurig overbrengen van vloeistof van en naar de KH-directeur.

Een monster van het aquariumwater wordt eerst naar de KH Director® gestuurd. Vervolgens wordt de KH-waarde nauwkeurig bepaald met langzame toevoeging van een verdere vloeistof (reagens) en meting van de pH-waarde.
Het monsterwater wordt vervolgens weer weggepompt en verzameld in een afzonderlijke container voor latere verwijdering.

Wat zijn de kosten voor reagens en pH-elektrode?
Hier bij GHL begrijpen we het belang van de lopende kosten van geautomatiseerde KH-monitoring en -controle. Voor de KH-directeur was het vooral belangrijk om deze kosten te overwegen en een zeer efficiënt, kosteneffectief product te ontwikkelen. Een enkele fles reagens van 1000 ml kan maximaal 3 maanden meegaan wanneer de test 4x per dag wordt uitgevoerd met een KH-waarde van 8. De pH-elektrode die door de KH-directeur wordt gebruikt, is speciaal ontworpen voor KH-metingen en heeft een gemiddelde levensduur van 1 - 2 jaar.

Extra informatie
Fabrikant GHL

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten