Hanna HI775 Alkaliniteit (Zoetwater)

Hanna HI775 Alkalinity Checker voor alkaliniteit (=KH) in zoetwater
€ 77,00
Details

Hanna HI775 Alkaliteit Checker voor alkaliniteit (= KH) in zoetwater

Ideaal voor zoetwater aquaria (niet geschikt voor zeewater aquarium).
De meting is een ppm, deze kan je omrekenen naar dKh. uitlezing x 0,056

De HI-775 Alkalinity Checker voor zoet water is een eenvoudige, nauwkeurige en kosten effectieve manier om de alkaliteit in zoet water te meten.

Ontworpen als een meer accuraat alternatief voor chemische testkits, is het eenvoudig te gebruiken met één knopbediening en een groot LCD-scherm. Deze minitester heeft ook een automatische uitschakeling om een langere levensduur van de batterij te garanderen.

De HI-775 is ideaal voor het controleren van de waterkwaliteit, ideaal voor educatieve en milieutoepassingen en voor gebruik in zoetwateraquaria.

Ontworpen als een meer accuraat alternatief voor chemische testkits, biedt de HI-775 snelle, nauwkeurige resultaten in vier eenvoudige stappen.

De HI-775 gebruikt een colorimetrische methode. De reactie zorgt ervoor dat een onderscheidend kleurengamma van geel tot blauw ontstaat. Deze meter is ontwikkeld om te werken met zoetwatermonsters.

Let op: aanwezig chloor in het monster zal de aflezing verstoren. Voor het verwijderen van de chloorinterferentie voeg één druppel HI-93755-53 Chloorverwijderaar aan het niet-gereageerde monster toe, voorafgaand aan het testen.


Kenmerken:
* Klein ontwerp op handpalm formaat
* Nauwkeurig van ± 5 ppm ± 5% van de aflezing
* Opgedragen aan een enkele parameter
* Gebruikt een enkele AAA-batterij
* Auto Power Off na 10 minuten inactiviteit
* Ingebouwde timer voor getimede reactiemetingen

Ideaal voor:
* Waterkwaliteit
* Opleiding
* Zoetwater Aquarium
* Milieu

Order informatie:
De HI-775 Checker wordt geleverd met 2 cuvetten en doppen, alkaliteitsreagentiekit voor 25 tests (HI-775-26), 1 x 1.5V AAA-batterij en een gebruiksaanwijzing

Specifications

Range 0 to 500 ppm
Resolution 1 ppm
Accuracy (@25°C/77°F) ±5 ppm ± 5% of reading
Measurement Method Colorimetric
Light Source LED @ 610 nm
Light Detector Silicon photocell
Method Colorimetric method. The reaction causes a distinctive range of colours from yellow to green to blue to develop. This meter has been developed to work with fresh water samples.
Power Supply Battery - 1 x 1.5V AAA
Power Auto Off After 10 min. of inactivity
Environment 0 to 50°C (32 to 122°F); RH max 95% non-condensing
Dimensions 81.5 x 61 x 37.5 mm (3.2 x 2.4 x 1.5”)
Weight 64 g (2.25 oz.)
Ordering information: Supplied with sample cuvettes with caps (2), alkalinity reagent starter kit (reagents for 25 tests), syringe with tip, battery, instructions and quick start guide.

HI 755 and HI 775 from Hanna Instruments Ltd on Vimeo.

Extra informatie
Fabrikant Hanna Instruments

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.