Flipper Pico - Algae Cleaner

Flipper Pico 2-in-1 magnetische scrubber / schraper in een leuk formaat voor de snelle dagelijkse zachte algenverwijdering
€ 15,95
Details

Flipper Pico - Algenreiniger 2-in-1 magnetische scrubber / schraper in een leuk formaat voor snelle dagelijkse zachte algenverwijdering

Flipper's kenmerkende 2-in-1 magnetische scrubber / schraper in een leuk formaat ontwerp voor snelle dagelijkse zachte algenverwijdering! Kleine tweezijdige magnetische aquariumreiniger heeft aan één zijde een schuursponsje en met slechts een draai aan de buitenhandgreep, het schuurkussen FL! PS in de tank tot een algenbrekende schraper. Volledige en efficiënte handendroge aquariumreiniging! Geweldig voor kleine tanks! Draait gemakkelijk rond vierkante hoeken. Houd je glazen of acryl aquarium aquarium er net zo goed uit als de dag dat je hem kocht! Sterke zeldzame aardmagneten maken het gemakkelijk om uw tank schoon te maken zonder dat uw handen nat worden! Scrub en schraap de hele dag met de gepatenteerde leuke flipperactie van Flipper!

Kenmerken:
* Voor glazen en acryltanks Tot 6 mm dikte (1/4 ")
* Dubbelzijdige magnetische reiniger: schrobzool / schraperblad
* Draai eenvoudig de hendel om de andere kant te gebruiken
* Klein compact ontwerp 3 x 3cm  binnen schroboppervlak | 2,5 x 3cm buitenhandgreep
* Wees voorzichtig in de buurt van de zandlijn. Zandkorrels tussen de magnet kan het aquariumglas krassen

Extra informatie
Fabrikant Flipper

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.