-44.44%

Filtra M 1000 - Zeolith 1ltr

ELOS Filtra M 1000 - Zeolith 1ltr voor verwijdering van ammoniak en reductie van nitraat in rifaquaria

Normale prijs: € 9,00

Special Price € 5,00

Details

ELOS Filtra M 1000 - Zeolith 1ltr voor verwijdering van ammoniak en reductie van nitraat in rifaquaria

Molecular Sieves voor de verwijdering van organische en minerale stoffen

In een aquarium, vol leven, als gevolg van een overmatige vispopulatie, een verkeerde toevoeging van mineralen, tijdens de set-upperiode of als gevolg van een tijdelijke onbalans van het systeem, kunnen organische en minerale stoffen zich in het water verzamelen en, indien niet, systematisch worden geabsorbeerd, veroorzaken ze problemen of zelfs schade aan het evenwicht van het natuurlijke aquarium. Hoewel waterveranderingen, samen met filterreiniging, de vervuiling zouden verminderen, zouden weinig aquarianen bereid zijn om zo'n strikt regime lang te handhaven. Bovendien zijn waterveranderingen ook stressvol voor sommige vissen. Elos FiltraM is een specifiek, polyvalent, filtratiemateriaal op basis van natuurlijke grondstoffen (zeoliet). Dankzij zijn eigenaardige "Open Matrix-structuur" is het gericht op het vangen van zowel organische als minerale stoffen (moleculaire filtratie) of kan het, na bacteriële kolonisatie met Elos RB20, als biologisch substraat worden gebruikt om een stabiel proces van biologische ontbinding binnen de Natural Marine Aquarium (biologische filtratie).

  • * Helpt bij het verminderen van ongewenste algen
  • * Ideaal om overtreffende organische en minerale stoffen te verwijderen
  • * Kan worden gebruikt als biologisch substraat in zeeaquarium


Dosering: 500 ml zijn geschikt voor 100-150 liter tankvolume.

Extra informatie
Fabrikant ELOS

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.