Filterwatten

Deze filterwatten bieden naast een opnamecapaciteit van bacteriekolonies, ook filtermateriaal om grof vuil op te vangen. Handig voor gebruik bij een powerfilter
€ 1,90

* Verplichte velden

Details

Dit filtermateriaal is goed en goedkoop.

Filterwatten hebben een beperkte levensduur, doordat ze na verloop van tijd vettig worden en het vuil niet meer goed opnemen. Deze filterwatten bieden naast een opnamecapaciteit van bacteriekolonies, ook filtermateriaal om grof vuil op te vangen. Handig voor gebruik bij een powerfilter

Verkrijgbaar in 100gr, 250gr, 500gr en 1000gr verpakkingen

** voor gebruik eerst uitspoelen *

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.