-50%

ELOS Terra Brown natural soil medium - 9ltr

ELOS natural soil zijn ammoniakvrij! Het is niet schadelijk voor vissen of ongewervelde dieren. De eigenschappen filteren het water, maken het kristalhelder en compenseren de algemene hardheid voor een betere opname van voedingsstoffen uit planten.

Normale prijs: € 35,00

Special Price € 17,50

Details

ELOS Terra Brown natural soil medium 1-3mm - 9ltr is een hoogwaardige bodem bedekking voor zoetwater aquaria

Elos natural soil worden verzameld uit de natuur en niet geproduceerd, dit geeft een speciale kwaliteitsbelichting bij gebruik in het aquarium, vanwege de porositeit is het uitstekend voor bacteriefixatie en worteluitzetting zonder verstikkingen voor de planten.

ELOS Natuurlijke bodems zijn ammoniakvrij! Het is niet schadelijk voor vissen of ongewervelde dieren en de eigenschappen ervan filteren het water, maken het kristalhelder en brengen de algemene hardheid in evenwicht voor een betere opname van voedingsstoffen door de planten.

Rijk aan micro- en macro-elementen, het kan worden gebruikt als stand-alone bodem in weinig veeleisende beplante aquaria.

Bovendien wijzigt ELOS Terra de watercondities. Het absorbeert zwevende deeltjes en troebelheid uit het water, vermindert KH, totale hardheid en neutraliseert het pH-niveau. Het gebruik van RO- of ionenwisselaarshars zal over het algemeen niet meer nodig zijn.

Kenmerken:
* verbeterd de vorming van wortels en de groei van de planten aan vanwege zijn natuurlijke samenstelling
* creëert perfecte groeicondities, zelfs voor moeilijke en gevoelige planten (Eleocharis, Glossostigma, Rotala, enz.) door natuurlijke zachte consistentie
* verlaagt KH - en totale hardheid
* neutraliseert het pH-niveau
* verwijdert / absorbeert actief zwevende stoffen en troebelheid in het water
* ideaal substraat, zelfs voor bodem bewoners

Extra informatie
Fabrikant ELOS

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten
ELOS Terra Black natural soil small - 5 ltr ELOS Terra Black natural soil small - 5 ltr

Normale prijs: € 20,00

Special Price € 10,00

ELOS Terra Black natural soil small - 9 ltr ELOS Terra Black natural soil small - 9 ltr

Normale prijs: € 35,00

Special Price € 17,50

ELOS Terra Brown natural soil small - 5 ltr ELOS Terra Brown natural soil small - 5 ltr

Normale prijs: € 20,00

Special Price € 10,00