Elos KH Alkalinity test kit

De Elos AquaTest KH maakt het mogelijk om snel de buffercapaciteit van uw aquarium water te bepalen.
€ 11,00
Details

Elos KH Alkalinity test kit (kH test)

Alkaliteit is een manier om de stabiliteit van de pH in een oplossing zoals aquariumwater kwantificeren. Het is een maat voor de concentratie van verschillende negatief geladen ionische verbindingen (anionen) zoals carbonaten, bicarbonaten, boraten en hydroxiden in het aquariumwater.

Als er niet wordt ingegrepen en de alkaliniteit daalt onder een kritisch niveau, dan zullen de pH schommelingen steeds extremer worden (een dagelijkse pH verschuiving van + / -0,3 normaal is in zeewateraquaria) met als gevolg extra stress voor de aquarium bewoners.

In een zeeaquarium zou de alkaliteit tussen 7° en 9° dKH moeten zijn.

De Elos AquaTest KH maakt het mogelijk om snel de buffercapaciteit van uw aquarium water te bepalen. Het is een product van hoge kwaliteit, dat hoge nauwkeurigheid biedt dankzij verschillende procedures zoals: geijkte lab druppelaars met consistente en een voor gedefinieerde druppel grootte, NIST (National Institute of Standards and Technology) gecertificeerde reagentia monsters en een strikt voorraadbeheer zorgt ervoor dat u betrouwbare testkits tot uw beschikking heeft.

Nauwkeurigheid: elke druppel is gelijk aan 0,5 ° dKH

Extra informatie
Fabrikant ELOS

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.