ELOS Filtra P 0.4ltr

ELOS Filtra P fosfaat verwijderaar voor aquaria voor zeewater en zoet water.
€ 8,00
Details

Filtra P Anti PO4 - Op ijzer gebaseerde fosfaat verwijderaar

Fosfaatverwijderaar voor aquariums met zeewater en zoet water.
Fosfaat opbouw in het aquarium lijkt een veel voorkomend probleem. Ze zijn aanwezig in de meeste leidingwatervoorzieningen, ze worden ook in aquariumwater geïntroduceerd door visafval, niet opgegeten visvoer en rotmateriaal. In de loop van de tijd kunnen deze verbindingen zich opbouwen tot onnatuurlijke en ongewenste niveaus en verontreinigende stoffen worden. In een uitgebalanceerd zeeaquarium worden fosfaten verwijderd door koralen, door neerslag, door filtratie, maar dit is belangrijk, omdat de verwijderde hoeveelheid laag kan zijn en alleen dergelijke niveaus laag kan houden als de hoeveelheid fosfaat die in de tank wordt geproduceerd op een continue basis is ook, laag.
In veel tanks is dit niet het geval, en hobbyisten eindigen met stijgende niveaus van PO4. ELOS Filtra P en water veranderingen kunnen dit helpen voorkomen.

Toegewijd aan de snelle verwijdering van het fosfaat is het een product om het probleem te 'genezen'. Als dit in het filter wordt geplaatst, zal het binnen enkele dagen het niveau van PO4 drastisch verminderen.

Dosering: 100 ml product behandelt 100-200 lt (26-55 gallon) zeewater en 200 - 400 lt (55-110 gallon) zoet water

Extra informatie
Fabrikant ELOS

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten