easyMasstick 40

easyMasstick 40 is een kant-en-klaar natuurlijk voedsel voor vissen en ongewervelde dieren
€ 14,95
Details

easyMasstick 40 kant-en-klaar Natuurlijk voedsel voor vissen en ongewervelde dieren

EasyMasstick is de evolutie van Masstick:
Aanmaken met water zoals de Masstick poeders is niet meer nodig, maar is nu direct bruikbaar in mooie porties. Dit nieuwe formaat hoeft niet koud te worden bewaard om zijn eigenschappen te behouden, waardoor opslag gemakkelijker wordt met de rest van onze Easyreefs aquariumproducten.

Natuurlijk voedsel voor vissen en ongewervelde dieren. Het is een mengsel van verschillende volledig natuurlijke verbindingen van mariene oorsprong , zeer technisch en bedoeld voor de evenwichtige en natuurlijke voeding van omnivore vissen en ongewervelde zeedieren.

Natuurlijk voedsel voor vissen en ongewervelde dieren ( koralen, schaaldieren, weekdieren, sponzen, enz. )

Masstick is een mengsel van verschillende volledig natuurlijke verbindingen van mariene oorsprong, zeer technisch en bedoeld voor de evenwichtige en natuurlijke voeding van omnivore vissen en ongewervelde zeedieren.

Masstick bevat geen dierlijke of plantaardige stoffen van land- of zoetwateroorsprong, lokstoffen, kunstmatige conserveermiddelen of synthetische producten.

EasyMasstick behoudt zijn eigenschappen gedurende 2 jaar zonder het koud te houden.
Easymasstick is een zelfklevende pasta die klaar is voor gebruik.
Beschikbaar in: 40 g

Extra informatie
Fabrikant Nee

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.