Easy line 300

Aqua Medic Easy line 300 osmoseapparaat produceert ongeveer 120-300liter osmosewater per dag
€ 63,00
Details

Aqua Medic Easy line 300 osmose apparaat produceert ongeveer 120-300 liter osmose water per dag

Voor de productie van zacht- en zoutarm water voor zout- en zoetwateraquaria, voor het besproeien van terraria en vele andere doeleinden.

De omgekeerde osmose apparaten van het type easy line zijn compact en hebben een hoge opbrengst. Ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van waterkwaliteit.

Het fijn filter ontdoet het water van vervuiling groter dan 5 µm. Het voorfilter met actieve kool ontdoet het water van eventuele chloor, ter bescherming van het membraan.

De module bestaat uit het membraan, een drukbuis en een spoelventiel. Het membraan is het hart van de installatie en bepalend voor de uiteindelijke waterzuiverheid. In onze apparaten gebruiken we uitsluitend TFC (Polyamide/ Polysulfon) membranen van de nieuwste generatie.

De verhouding vuilwater:zuiver water bedraagt ongeveer 3-4:1. Het percentage verwijderde zouten is tot op 98%.

Extra informatie
Fabrikant Aqua Medic

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.