Double Junction ORP Probe

Voor het betrouwbaar meten van de ORP (redox) waarde.
€ 110,00
Details

Neptune System Double Junction ORP Probe

De ORP meetpen heeft een BNC-stekker aansluiting en wordt gebruikt voor het meten van de REDOX-waarde van het water. Dit is een belangrijke waarde bij het gebruik van ozon.

Double junction probes hebben intern een 2de aansluiting. Ditbetekent dat zelfs wanneer het aquarium water in het eerste compartiment binnen komt door lekkage, de probe nog steeds door het tweede knooppunt moet gaan om het elektrolyt dat de referentie-elektrode omringt, te verontreinigen.

Extra informatie
Fabrikant Neptune Systems

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.