-3.6%

Dosetronic

Vanaf nu leverbaar: Dosetronic slimme doseer computer te uitbreiding van de Alkatronic

Normale prijs: € 695,00

Special Price € 670,00

Details

Focustronic Dosetronic slimme doseer computer ter uitbreiding van de Alkatronic

Dosetronic is een echt slim doseerstation voor het rifaquarium met 5 onafhankelijke kanalen welke zeer nauwkeurige stappenmotoren gebruiken. Werkt ook als STAND-ALONE of in combinatie met de Alkatronic, zullen de 2 unieke functies "Auto-Correction" en de "Selectieve dosis aanpassing" automatisch het kanaal (de kanalen) aanpassen op basis van het Dkh-verbruik van het systeem.
Met deze functies kan de gebruiker een zeer stabiel dkh-niveau bereiken, wat op zijn beurt het systeem als geheel ten goede komt voor betere groei en kleuring. Op dit moment is alleen de Dosetronic in staat om dergelijke unieke maar krachtige functies voor de rifhobbyist aan te bieden en zal het aanpassen van het schema veel eenvoudiger en probleemloos zijn. Absoluut een wisselend doseerstation!

Unieke kenmerken:

* Alkatronic-modus

* Automatische correctie

* Selectieve dosisaanpassing

Basisspecificatie:

• Precisiestepperpompen

• Eenvoudig te gebruiken iOS- en Android-apps (Wifi & Bluetooth BLE - minimale vereiste Bluetooth 4.2 of hoger voor telefoons of tablets)

• Bluetooth LE (BLE) en wifi-connectiviteit (Bluetooth om wifi-netwerk in te stellen en te communiceren met Alkatronic)

• Communiceer met Alkatronic: Bluetooth LE (BLE)

• Nauwkeurigheid: 0,05 ml

• Resolutie: 0,1 ml

Stand-alone (kan worden gecombineerd met Alkatronic voor extra functies)

• Resterende volumewaarschuwingen

• Kalibratiemeldingen

• Gesynchroniseerd extra / overslaan van kanalen voor kanalen met Alkatronic-modus voor een perfect uitgebalanceerde Balling-methode / -regeling

• Afmetingen: 220 x 140 x 182 mm (LxBxH). Dezelfde voetafdruk als Alkatronic dus Dosetronic kan onder Alkatronic zitten.

Extra informatie
Fabrikant Focustronic

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.