Cyano Control 150g

LYOX Cyano Control verwijdert cyano-bacteriën snel en betrouwbaar, zonder antibiotica of andere schadelijke toevoegingen.
€ 19,50
Details

LYOX Cyano Control 150g verwijdert cyano-bacteriën snel en betrouwbaar

Lyox CyanoControl verwijdert cyano-bacteriën snel en betrouwbaar, zonder antibiotica of andere schadelijke toevoegingen. Zorg voor perfecte resultaten voor optimale omstandigheden tijdens de behandeling. Zorg ervoor dat filteren en afschuiming voldoende is. Vermijd overvoeding.
Verwijder alle restanten van opgeloste cyano-bacteriën. Regel regelmatig de pH- en NO3-parameters. Overdoseer niet. Tijdens de behandeling kan het aquariumwater troebel worden. Dit is absoluut onschadelijk. Onderbreek de behandeling tijdens deze troebelheid en ga door zodra het volledig verdwenen is.


Tijdens de behandeling kunnen koralen verliezen of van kleur veranderen, wat normaal is. In dit geval kunt u traceerelementen of aminozuren toevoegen.

Gebruik:

Begin met 1gr CyanoControl voor elke 100L aquariumvolume en verhoog het aantal met 1gr per dag, tot maximaal 3gr. Meng het met water dat uit het aquarium wordt gehaald dat wordt behandeld. Gebruik 100 ml aquariumwater voor elke 100 liter.
Zorg ervoor dat CyanoControl volledig in het water is opgelost en dat er geen afzettingen meer zijn.
Giet de oplossing in de stroom in het aquarium of sump, direct in de waterstroom van uw tank.
Als het water troebel wordt, onderbreek dan de toename van het gebruikte
CyanoControl en onderbreek de behandeling gedurende minstens 2 dagen.
Herhaal de behandeling dagelijks totdat de bacteriën volledig zijn verdwenen.
Minimale behandeling niet minder dan 14 dagen.

Gebruik voor profylaxe:

Zodra de bacterie-aantasting is verdwenen of als profylactische behandeling wordt gebruikt, gebruik deze dan
CyanoControl als volgt: Voor elke 100L aquariumcapaciteit mix 1g CyanoControl met water uit het aquarium dat wordt behandeld.
Gebruik 100 ml aquariumwater voor elke tank van 100 liter.
Zorg ervoor dat CyanoControl volledig in het water is opgelost en er geen afzettingen meer zijn.
Giet de oplossing in de stroom in het filterreservoir of, indien niet aanwezig, direct in de waterstroom van uw tank. Herhaal de behandeling op dagelijkse basis.

Bevat geen antibiotica.

Extra informatie
Fabrikant QIUM

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten