Coral Snow Plus

Korallen Zucht Coral Snow Plus beproefde probleem oplosser: Plus-versie werkt ook tegen fosfaten!
€ 20,50

* Verplichte velden

Details

Korallen Zucht Coral Snow Plus versie werkt ook tegen fosfaten!

Coral Snow is de beproefde probleem oplosser van Korallenzucht. De Plus-versie Coral Snow Plus vermindert uw fosfaten in rifaquaria op een eenvoudige en gemakkelijke manier en helpt het op een laag niveau te houden zonder op- en neergang.
Optimaal voor kleine en grote poliep steenachtige koralen, zachte koralen, schelpdieren en alle andere zout water dieren in rifaquaria.

Dosering: 1 tot 2 keer per week 1 ml / 100 L
Indien nodig kan de dosering worden verhoogd of dagelijks worden toegediend.
1 ml vermindert ca. 8 mg PO4.
De tijdelijke vertroebeling in het water is onschadelijk voor alle vissen en gevoelige koralen.

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.