Coral Essentials Coral Power Trace B - 50ml

Coral Essentials Coral Power Trace B is een geconcentreerde mix van ijzer, zink, koper, mangaan, chroom, kobalt en nikkel
€ 18,50
Details

Coral Essentials Coral Power Trace B - 50 ml is een geconcentreerde mix van ijzer, zink, koper, mangaan, chroom, kobalt en nikkel

Coral Essentials Coral Power Trace-B is een geconcentreerde mix van ijzer, zink, koper, mangaan, chroom, kobalt en nikkel. Deze metalen sporenelementen raken uitgeput in een zee aquarium en moeten worden toegevoegd.

Het ijzer in onze Coral Power Trace-B heeft een concentratie van 100.000 ppm.

Gebruik van onze Coral Power Trace-B is essentieel voor het behoud van een goede groei en felle kleuring van SPS-koraal.

Het koraal glanst en glinstert na regelmatige dosering. Ook gebruiken vele andere biologische processen in een zee aquarium de sporenelementen in deze blend.

Extra informatie
Fabrikant Coral Essentials

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.