Coral Essentials Coral Power Trace A - 50ml

Coral Essentials Coral Power Trace A is een mengsel van strontium (50.000 ppm) en barium
€ 18,50
Details

Coral Essentials Coral Power Trace A - 50 ml is een mengsel van strontium (50.000 ppm) en barium

Coral Power Trace-A is een mengsel van strontium (50.000 ppm) en barium.
Strontium in natuurlijk zeewater is ongeveer 8-10 ppm. Het is aan te raden om strontium op dit niveau te houden en niet buiten het bereik van 5-15 ppm.

Anekdotisch bewijs heeft aangetoond dat strontium van minder dan 5 ppm in het zeeaquarium schadelijk is voor de groei van koralen.

Voor de gevorderde aquarist moet het strontium in zeeaquariums regelmatig worden gecontroleerd om de opname in uw systeem te bepalen.

Bereken het strontium gebruik door regelmatig te testen en bereken eenvoudig de doseer vereisten om aan de depletie snelheid te voldoen.

Extra informatie
Fabrikant Coral Essentials

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.