Easy Life Filter medium

easy life filter medium

De ultieme en bekroonde waterbehandeling zonder chemicaliën Easy Life Filter medium is het meest veelzijdige waterbehandelingsproduct op de markt. Het kan gebruikt worden om water kristalhelder te maken. Het wordt toegepast als waterbereider, onderhouds­product, stimulator (o.a. van plantengroei) en profylaxe (voorkoming van infecties). Verder is het een effectieve oplosser voor een breed scala aan problemen […]

Webshop promo

open promo

Welkom in onze nieuwe webshop Om dit te vieren is er een maand (t/m eind juli) lang 7,5% korting op alle producten als u de kortingscode ‘NEWSHOP‘ gebruikt. Er zijn in de achtergrond vele items veranderd om een zo goed mogelijke online winkel ervaring te creëren. In de loop van de tijd zullen we nog […]

Aquarium vissen

Er zijn veel verschillende aquariumvissen. De vele verschillende soorten verschillen vaak van vorm, kleur en gedrag. Uiteraard heb je ook een verschil in zoet- en zoutwatervissen. Bij het aanschaffen van verschillende aquariumvissen moet je altijd rekening houden met hun gedrag. Rustige vissen kunnen niet samen met kleinere actieve drukke vissen. Of zijn het scholenvissen en moet je er minimaal 5 van een soort halen? Hoeveel zwemruimte hebben ze nodig?

Aquariumplanten

Aquariumplanten zorgen ervoor dat het waterkwaliteit in orde blijft. Daarnaast geven ze het aquarium ook een natuurlijke sfeer. Aquarium planten reinigen het water doordat ze verschillende voedingsstoffen uit het water opnemen. Daarnaast produceren ze uiteraard ook zuurstof, waardoor je waterkwaliteit goed blijft. Ze dienen ook als beschutting voor de vissen of een mooie plek waar ze kuit kunnen schieten.

Aquarium pomp

Een aquarium pomp zorgt voor de waterstroming die de koralen en vissen in je aquarium nodig hebben. Er zijn veel verschillende aquarium pompen. Ze zorgen ervoor dat het vuil zo goed mogelijk wordt afgevoerd en dat het koraal wordt gevoerd. Tevens hebben de vissen ook waterstroming nodig voor de ontwikkeling van hun spieren.