Base Rock Indonesia box 18-20kg

Dry Base Rock Indonesia box 18-20kg om een prachtige aquascape te maken voor je zeeaquarium
€ 69,50
Details

Dry Base Rock Indonesia box 18-20kg om een prachtige aquascape te maken voor je zeeaquarium

Verschillende stukken Dry base Rock om een prachtige aquascape te maken voor je zee aquarium.
Er zitten geen ongewenste fosfaten of ongewenste plagen op deze droge stenen.

Dry base Rock fungeert als zowel aquascape-materiaal als biofiltermedium, het is veilig om te zeggen dat live rock behoorlijk belangrijk is. We willen dat het er zo natuurlijk mogelijk uitziet en zich "gedraagt". Echt, "live" rock kan alleen maar zo goed zijn als de Dry base rock waarop je het bouwt. Voor een zeeaquarium is de beste basis, een steen waar koralen in het wild op groeien: natuurlijke basis rots.

Natuurlijke base rock bestaat voornamelijk uit calciumcarbonaat skeletten die vorige bewoners van steenachtig koraal achterlieten. Koraalriffen bestaan eigenlijk vrijwel volledig uit base rock, met een relatief dunne laag levende koralen over het oppervlak. Vanwege de vele kleine holletjess en minuscule poriën kan vers afgezet materiaal veel ecologisch nuttige organismen herbergen, variërend van nitrificerende en denitrificerende bacteriën tot micro schaaldieren zoals copepoden.

Een doos bevat 18-20kg rotsen van 12-30cm. Kan gemakkelijk worden gelijmd met StoneFix

Extra informatie
Fabrikant Seaflower

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.