ATI Essentials pro Set 2x2000ml

ATI Essential pro Set bevat alle essentiële elementen en sporenelementen
€ 31,00
Details

ATI Essentials pro Set 2x2000ml bevat alle essentiële elementen en sporenelementen

Eigenschappen:

  • Ruimte besparend, 2 x 2 liter vervangt 3 x 10 litres conventionele element toevoegingen
  • Hoog geconcentreerde oplossingen (27.300 °dKH and 195.000 mg calcium per set)
  • Klaar voor gebruik
  • Bevoordert de koraal groei, kleur en gezondheid

Essentials Pro is een revolutionair systeem. De ervaring met meer dan 20.000 zeewateranalyses heeft ATI in staat gesteld om het recept van de succesvolle Essentials verder te optimaliseren. Essentials pro levert uw aquarium niet alleen met alle belangrijke elementen (inclusief KH, Ca en Mg), maar ook met alle essentiële sporenelementen (bijv. IJzer, jodium, molybdeen, mangaan, vanadium en zink) en helpt om voortdurend in de buurt te blijven optimale beschikbaarheid.

Slim gecombineerd en niet meer zelf mengen van elementen:
Met Essentials pro vervangt u 3 x 10 liter conventioneel elementvoorraad. Alle relevante elementen zijn al voorgemengd in de twee Essentials-pro-flessen. Het concentraat in laboratoriumkwaliteit kan ook onmiddellijk worden gedoseerd en hoeft niet te worden verdund.

Dagelijks verbruik
Uw rifaquarium is een uniekecosysteem met veel verschillende organismen. Al deze organismen halen voortdurend stoffen uit het aquariumwater om te kunnen groeien

Stabiliteit is belangrijk
Door uw aquarium van Essentials pro te voorzien, kunt u het typische verbruik van de rifbewoners balanceren op basis van vraag en verbruik. Op deze manier worden natuurlijke waterwaarden continu onderhouden, wat zeer belangrijk is voor elk succesvol rifaquarium.

Alleen het beste voor uw rif:
De productie van ATI waterverzorgingsproducten wordt streng gecontroleerd door hun eigen laboratorium. Kwaliteitsborging helpt ATI de zuiverste grondstoffen te selecteren en leidt tot een eindproduct van topkwaliteit. Met Essentials pro krijgt u een van de puurste producten die op de markt verkrijgbaar zijn voor het rifaquaria.

Basisbeginselen van dosering:
Meestal worden de essentials pro in dezelfde mate geconsumeerd. In dit geval kan de dosering van Essentials pro 1 en 2 worden aangepast met behulp van het KH-verbruik van uw tank. Als de calciumwaarde in de loop van de tijd verandert, moet de dosering van Essentials pro 2 worden aangepast op basis van het calciumverbruik.

Click here to view the essential pro’s calculators

Extra informatie
Fabrikant ATI

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten