Aquaforest Mg Plus Lab 1L

Aquaforest Mg Plus Lab 1L Hoog geconcentreerde formule voor het verhogen van magnesium gehaltes in zeeaquaria
€ 15,25
Details

Aquaforest Mg Plus Lab 1L Hoog geconcentreerde formule voor het verhogen van magnesium gehaltes in zeeaquaria

Hoog geconcentreerde formule voor het verhogen van magnesiumgehaltes in zeeaquaria. Mg Plus is gemaakt voor het beheer van tekorten en plotse magnesiumdalingen. Magnesium is noodzakelijk voor een gezonde en evenwichtige groei van koralen. Het juiste magnesiumgehalte in het tankwater zorgt voor een betere opname van calcium door koralen. Een verlaagd magnesiumgehalte kan leiden tot het onvermogen om de juiste calciumgehaltes en een verlaagde pH te handhaven. Het aanbevolen magnesiumgehalte in rifaquaria is 1180 - 1460 mg / l (ppm).

Dosering:
10 ml van het product verhoogt het magnesiumniveau met 10 mg / l (ppm) in 100 liter (27 US gal) water.

De dosering moet gebaseerd zijn op magnesiumconsumptie. Merk op dat elk aquarium anders is en de uiteindelijke dosering afhankelijk is van de koraalvorm en individuele aquariumbehoeften. Zowel een tekort als een teveel aan micronutriënten hebben invloed op aquariumbewoners, daarom moet de dosering worden geselecteerd en aangepast op basis van regelmatige Aquaforest Lab-watertests.

Wat is er geweldig aan dit product?
* zeer geconcentreerd en gemakkelijk te doseren
* veilig voor in het water levende organismen

Goed om te weten
Het aanbevolen magnesium gehalte in aquariumwater is 1180 - 1460 mg / l (ppm).

Extra informatie
Fabrikant Aquaforest

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.