Aquaforest Liquid Mysis

Aquaforest Liquid Mysis 200ml is een zeer geconcentreerd, voedzaam voedsel en een perfecte bron van vetten en eiwitten voor vis en koraal
€ 17,50
Details

Aquaforest Liquid Mysis 200ml is een zeer geconcentreerd, voedzaam voedsel en een perfecte bron van vetten en eiwitten voor vis en koraal

Aquaforest Liquid Mysis is een perfecte voeding voor zeedieren. Het is ook perfect als voedingssupplement voor LPS-koralen. De unieke formule is verrijkt met knoflookextract, waarvan gunstige effecten op aquatische organismen bekend zijn bij aquarianen over de hele wereld. Heeft een positieve invloed op de gezonde groei van aquariumbewoners, stimuleert de kleuring en ondersteunt de weefselontwikkeling.

Vloeibare Mysis is een zeer geconcentreerd, voedzaam voedingsmiddel en een perfecte bron van vetten en eiwitten. In tegenstelling tot het ingevroren voedsel is het direct na opening klaar voor gebruik . De ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en komen van gecontroleerde, ecologische fokkerijen welke het gehalte aan gemakkelijk opneembare vitamines en mineralen garanderen. Vloeibare Mysis is ontworpen om aquariumbewoners een dieet te bieden dat identiek is aan het natuurlijke dieet.

Dosering : dosis kleine porties eenmaal per dag. Schudden voor gebruik. Koud bewaren na openen.

Ingrediënten: mysidacea (Mysis relicta), water, zout, knoflook, antioxidant.

Analytische componenten: ruw eiwit: 4,82%, ruw vet: 0,71%, ruwe as: 15,47%, ruwe celstof: 0,85%

Extra informatie
Fabrikant Aquaforest

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.