Aquaforest LAB Components Pro 3x5 Ltr

Aquaforest LAB Components Pro 3x5 Ltr-vloeistoffen bedoeld voor dosering in gelijke hoeveelheden aan uw zeeaquarium
€ 92,50
Details

Aquaforest LAB Components Pro 3x5 Ltr- vloeistoffen bedoeld voor dosering in gelijke hoeveelheden aan uw zeeaquarium

Na jarenlang onderzoek en testen kwam AF met de meest efficiënte productformules en ontwikkelden we een unieke Aquaforest Probiotische Methode. Als gevolg hiervan zijn wij een van de weinige die producten kunnen aanbieden waarmee zelfs de meest veeleisende koraalsoorten kunnen worden geoogst. Bovendien worden al onze producten in de EU vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde componenten en onder strikt laboratoriumtoezicht, zodat we aan de hoogst mogelijke normen voldoen.

De chemische samenstelling van Components Pro is gebaseerd op de door HW Balling ontwikkelde methode, maar is gemodificeerd en verrijkt met micro-elementen die nodig zijn voor de normale werking van een zeeaquarium.
Op deze manier hebben we 3 vloeistoffen verkregen die bedoeld zijn om regelmatig in gelijke hoeveelheden te doseren om aan de vraag naar koraal te voldoen, niet alleen in termen van magnesium en calcium, maar ook in termen van alle andere elementen, waar het moeilijk kan zijn om doses vast te stellen onder thuisomstandigheden, en die een zorgvuldige en systematische dosering vereisen. Het handhaven van voldoende magnesium en calcium behoudt ook de geschikte hoeveelheden micro-elementen in een rifaquarium (Ca 380-460 ppm, Mg 1180-1460 ppm).
In tanks met een gemiddeld aantal harde koralen is de dosis ongeveer 12 ml per dag per 100 liter water.

Component 1 Pro bevat : Ca, Sr, Ba, Co, Mn, Cu, Fe, Zn, Ni, Cr, Mo (25 ml / 100 l [27 US gal] verhoogt het Ca-niveau met 9 ppm).
Component 2 Pro bevat : HCO3, F, I (25 ml / 100 l [27 US gal] verhoogt de KH met 1,3 dKH, Alk 0,46 meq / l).
Component 3 Pro bevat : Mg, minerale zouten en S, K, B, Sr, Li. (25 ml / 100 l [27 US gal] verhoogt het Mg-gehalte met 0,76 ppm).

Wat is er geweldig aan dit product?
- De meest efficiënte set cruciale elementen
- Op ervaring gebaseerde formule
- Geconcentreerde vloeistoffen om aan alle behoeften van het aquarium te voldoen
- Biedt ionenbalans

Dosering
Met een gemiddelde koraalkous: 12 ml per dag / 100 liter (27 US gal) water

Goed om te weten
Het is het beste voor uw koralen om de dagelijkse dosis in zoveel mogelijk kleine doses te verdelen

Extra informatie
Fabrikant Aquaforest

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.