Aquaforest KH Plus Lab 1L

Aquaforest KH Plus Lab 1L Hoog geconcentreerde oplossing voor het verhogen van de carbonaathardheid in zeeaquaria
€ 15,25
Details

Aquaforest KH Plus Lab 1L Hoog geconcentreerde oplossing voor het verhogen van de carbonaathardheid in zeeaquaria

Hoog geconcentreerde oplossing voor het verhogen van de carbonaathardheid in zeeaquaria. KH Plus is gemaakt om plotselinge carbonaathardheids dalingen te handhaven en de ionische balans in het aquarium te herstellen. De juiste waarde van carbonaat ionen is noodzakelijk voor een gezonde koraal groei en voor het bouwen van skeletten. Vanwege de aanwezigheid van carbonaat ionen is het mogelijk een stabiel pH-niveau te handhaven.

Dosering:
10 ml KH Plus-oplossing verhoogt de carbonaathardheid met 0,5 dKH in 100 l water.

De carbonaathardheid in een rifaquarium moet ongeveer 6,5 - 8,5 dKH zijn. Breng dKH niet meer dan 0,5 dKH per 24 uur omhoog.


Zorg ervoor dat uw magnesium  gehalte binnen het aanbevolen bereik ligt voordat u probeert het calcium- en alkaliteits nivo te verhogen of aan te passen.

Extra informatie
Fabrikant Aquaforest

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.